توسعه حوزه فناوری و هوش مصنوعی در عتبه حسینی

تأکید هیئت علمی آستانه مقدسه حسینی بر اجرای برنامه های راهبردی خود از جمله هوش مصنوعی و امنیت سایبری .... هیئت آموزش فنی در آستانه ی مقدس حسینی بیش از (100) برنامه نویس را در یک بحث تعاملی در مورد فناوری های آینده جذب می کند.

آستانه ی مقدسه ی امام حسین (علیه السلام)
هیئت آموزش فنی در حرم مطهر امام حسین (ع) بر اجرای برنامه های راهبردی خود ـ که در راستای دیدگاه نماینده مرجعیت عالی دینی شیخ عبدالمهدی کربلایی است ـ تأکید نمود. هدف از این برنامه ها ارتقای جنبه های فنی و فناوری به ویژه در زمینه های هوش مصنوعی، امنیت سایبری و سایر علوم روز می باشد.
دکتر عباس الدعمی ـ رئیس این هیئت ـ در گفت و گویی با (سایت رسمی) گفت: مدیریت آموزش فنی در راستای توسعه حوزه فناوری خود، همایش گفت وگو محوری را زیر نظر دبیرخانه کل حرم حسینی(علیه السلام)، با همکاری دانشکده مهندسی دانشگاه کربلا و زائر سرای امام حسین (علیه السلام) برگزار نمود.
وی افزود: «ما توانستیم بیش از (100) نفر از برنامه‌نویسان، تکنسین‌ها و علاقه‌مندان به هوش مصنوعی و امنیت سایبری را پس از گزینش اسامی ارسال ‌شده از طریق دعوت ‌نامه‌ای که در فراخوان رسانه‌های اجتماعی این مرجع ارسال شده بود، جمع‌آوری کنیم.
وی خاطرنشان کرد: این هیئت با ایجاد یک تیم فناوری یکپارچه که بر به کارگیری مهارت های فنی برای خدمت به جامعه تمرکز دارد، به دنبال بهره مندی از این شایستگی های فنی در پروژه های مختلف خود می باشد.
وی افزود: ما در تلاش هستیم، جنبه های علمی را در زمینه های مختلف از جمله پزشکی و بهداشتی ـ که از اولویت های نهادهای مختلف وابسته به آستانه ی مقدس حسینی به شمار می آید ـ ارتقا دهیم و همچنین آرزوی ارائه راهکارهای فنی پیشرفته برای حمایت از نهادهای دولتی و بخش خصوصی را داریم.
وی توضیح داد: «این هیئت با ارائه برنامه‌های آنلاین رایگان که توسط جوانان متخصص برنامه‌نویسی توسعه می‌یابد، به دنبال حمایت از مؤسساتی است که در آن مؤسسات می‌توانند از آنها بهره ببرند و بازخوردهای لازم را برای بهبود و توسعه آنها تا رسیدن به شکل نهایی خود که پاسخگوی نیازهای جامعه باشد، ارائه دهند».
وی خاطرنشان کرد: کشورهای مختلف جهان جهش های بزرگی در زمینه فناوری داشته اند، مسأله ای که باعث ایجاد شکاف بزرگ بین عراق و کشورهای توسعه یافته به ویژه در حوزه های هوا فضا، امنیت سایبری، پزشکی، اقتصادی و مالی شده است.

وی تاکید کرد: امروزه فناوری به وسیله برنامه های هوش مصنوعی و سیستم‌های هوشمند مختلف به ابزاری تعیین‌ کننده برای تشخیص سریع و دقیق تبدیل شده است و نیاز به افزایش علاقه به این حوزه برای پر کردن شکاف فناوری و دستیابی به جایگاه بالای فنی را می‌طلبد.
مدیریت آموزش فنی آستانه ی مطهر حسینی به تلاش‌های خود برای توانمندسازی شایستگی‌های عراقی، پر کردن شکاف دیجیتال، و ارتقای نوآوری در هوش مصنوعی و امنیت سایبری، از طریق اقدامات علمی، همگام با تحولات جهانی و تقویت توانایی عراق در رقابت فن‌آورانه را ، ادامه می‌دهد.

کد خبر 23796

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
8 + 5 =