اهداف بهداشتی و توسعه پایدار برای پاکستان در سایه هشت هدف توسعه هزاره سازمان ملل متحد

عنوان:                         اهداف بهداشتی و توسعه پایدار برای پاکستان

نویسنده:                     ذوالفقار بهوتا

زبان:                            انگلیسی

ناشر:                           انتشارات پارامونت 

سال انتشار:                 ۲۰۱۹

درباره کتاب:

هشت هدف توسعه هزاره سازمان ملل متحد از کاهش میزان فقر شدید تا ارائه آموزش ابتدایی تا سال ۲۰۱۵ میلادی در نظر گرفته شده بود. پاکستان در سال ۲۰۰۰ میلادی آن را امضاء کرد.

با این حال ، با وجود همه تعهدات مربوط به سیاست، بودجه و اجرایی کشور موفق به حصول آن نشد و پاکستان در کنار آن دسته از کشورهایی قرار گرفت که پایین ترین رتبه را در شاخص های توسعه انسانی دارا می باشند. همچنین در سال گذشته ۱۷ هدف با ۱۶۹ شاخص در راستای اهداف توسعه پایدار معین شد. در این کتاب اهداف توسعه پایدار و وضعیت پاکستان در این خصوص مورد بررسی قرار گرفته است.

آقای ذوالفقار بهوتا مدرک دکترای خود را از مؤسسه کارولینسکا سوئد اخذ کرده است. وی استاد گروه علوم تغذیه ای و بخش اپیدمیولوژی دانشکده بهداشت عمومی دالا لانا وابسته به دانشگاه تورنتو  است. وی همچنین با دانشگاه پزشکی آغاخان در کراچی، دانشکده بهداشت عمومی دانشگاه جان هاپکینز، دانشگاه تافتس، دانشگاه بوستون، دانشگاه آلبرتا و دانشکده بهداشت و پزشکی گرمسیری لندن فعالیت می کند. وی مدیر عامل مرکز بهداشت جهانی کودک در بیمارستان کودکان بیمار در تورنتو و مدیر موسس مرکز عالی سلامت زنان و کودکان در دانشگاه آغاخان کراچی نیز می باشد. وی در سال ۲۰۱۸ میلادی به عنوان عضو آکادمی ملی پزشکی ایالات متحده منتخب شد. وی همچنین عضو کالج پزشکان و جراحان پاکستان، کالج سلطنتی پزشکان انگلستان و آکادمی اطفال آمریکا است.

کد خبر 4292

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
8 + 6 =