حمله نژادپرستانه به دو قهوه‌خانه در شهر هاناو آلمان، نمایندگان سازمان‌ها و انجمن‌های اسلامی این کشور را به شدت نگران کرده است. آن‌ها پس از این حادثه در جلسه‌ای مطبوعاتی، از سیاستمداران آلمان خواسته‌اند که با اسلام‌هراسی و نژادپرستی علیه مسلمانان مقابله کنند. آن‌ها همچنین با هورست زی‌هوفر، وزیر کشور آلمان دیدار کردند.

هفته گذشته، یکی از طرفداران گروه‌های راستگرای افراطی به حاضران در دو قهوه‌خانه در شهر "هاناو" آلمان تیراندازی کرد و منجر به کشته شدن ۱۱ نفر شد. این تیراندازی مرگبار که با انگیزه بیگانه‌ستیزی انجام شده، مسلمانان آلمان را نگران کرده است. زکریا آلتوگ، سخنگوی شورای هماهنگی مسلمان در جلسه مطبوعاتی روز جمعه گفت:«مشکل نژادپرستی علیه مسلمانان باید در جامعه آلمان حل شود. متاسفانه رئیس جمهور آلمان و نخست‌وزیر ایالت هسن در سخنرانی‌های خود، به نژادپرستی علیه مسلمانان اشاره نکردند.» آلتوگ با اشاره به افزایش حملات به مساجد آلمان گفت:« حملات هر سال افزایش می‌یابد، اما متاسفانه سیاستمداران به آن اهمیتی نمی‌دهند. باید بدانیم که گروه‌های مخالف یهودیان و مسلمانان اکنون دست در دست هم داده‌اند. چندی پیش آنته ویدمان ماتس از اتحادیه دمکرات مسیحی از تشکیل کمیسیون ویژه برای بررسی اسلام‌هراسی در جامعه آلمان گفت. من معتقدم همان‌طور که مامور ویژه برای مبارزه با یهودی‌ستیزی در دولت فدرال وجود دارد، ما هم باید کمیسیون مقابله با اسلام‌هراسی را با کمک دولت فدرال تشکیل دهیم. نمایندگان مساجد باید هسته اولیه این کمیسیون را تشکیل دهند.آن‌ها می‌توانند راه‌های مناسبی برای مقابله با نژادپرستی در جامعه ارائه دهند.»آیمان مازیک، رئیس شورای مرکزی مسلمانان آلمان نیز در این جلسه گفت:« همان‌طور که با اسلام‌گرایان در آلمان مبارزه می‌شود، باید با اسلام‌هراسی نیز مقابله شود. برای این منظور باید زیرساخت‌های مناسبی برای تحصیل و فعالیت مسلمانان در نظر گرفته شود. الهیات اسلامی باید در اکثر مراکز آموزشی و دانشگاه‌های مختلف آلمان تدریس و آموزش اسلامی در مدارس جدی‌تر دنبال شود.»

دیدار با وزیر کشور

نمایندگان جوامع اسلامی برای پیش‌برد خواسته‌های خود با هورست زی‌هوفر، وزیر کشور آلمان نیز دیدار کردند. زی‌هوفر در دیدار با نمایندگان انجمن‌های اسلامی گفت که از مسئولان دولت‌های ایالتی خواسته است تا بیش‌تر از گذشته، از مساجد محافظت کنند. او افزود:« با افزایش فعالیت گروه‌های راستگرای افراطی در آلمان، یهودی‌ستیزی و نژادپرستی در این کشور افزایش یافته است. به نظر من، نژادپرستی به هر شکلی، قابل چشم‌پوشی نیست.» زی‌هوفر ادامه داد:« گروه‌های راستگرا نظریه‌های نژادپرستانه و ضدیهودی را مطرح می‌کنند و با تحریک طرفداران خود باعث ایجاد مشکلات زیادی در جامعه می‌شوند.» او به سخنان جنجالی الکساندر گولاند از رهبران حزب راستگرای آلترناتیو برای آلمان در کنگره جوانان اشاره کرد. گولاند گفته بود؛ هیتلر و نازی‌ها تنها فضله‌ای از یک پرنده روی تاریخ ۱۰۰۰ ساله مملو از موفقیت آلمان هستد. کریستینه لامبرشت، وزیر دادگستری آلمان نیز در این جلسه به نمایندگان جوامع مسلمان گفت:« راستگرایان  در حال حاضر بزرگترین خطر برای آلمان هستند. آن‌ها باعث می‌شوند که گروه‌های اقلیت به حاشیه رانده شوند. اما در یک جامعه آزاد، مردم بر اساس قوم و مذهب خود طبقه‌بندی نمی‌شوند. متاسفانه حزب آلترناتیو برای آلمان باعث ایجاد تفرقه در کشور شده است.» او تاکید کرد که دولت فدرال برای مقابله با اسلام‌هراسی و یهودی‌ستیزی در آلمان، اقدامات لازم را انجام خواهد داد.

منبع:اسلامیشه تسایتونگ

لینک خبر:

https://www.islamische-zeitung.de/muslime-beklagen-islamfeindlichkeit/

کد خبر 932

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
7 + 4 =