کشور ترکیه در حوزه صنعت فیلم پیشرفت زیادی کرده است و این صنعت امروز در همه جای دنیا جایگاه خاصی را به خود اختصاص داده است و کشور نیجریه نیز از این امر مستثنی نبوده است و در حال حاضر ۵ سریال تلویزیونی در نیجریه در حال پخش است که توانسته است قلب نیجریه ای ها بویژه مسلمانان را تسخیر نماید:

کشور ترکیه در حوزه صنعت فیلم پیشرفت زیادی کرده است و این صنعت امروز در همه جای دنیا جایگاه خاصی را به خود اختصاص داده است و کشور نیجریه نیز از این امر مستثنی نبوده است و در حال حاضر ۵ سریال تلویزیونی در نیجریه در حال پخش است که توانسته است قلب نیجریه ای ها بویژه مسلمانان را تسخیر نماید:

۱. سریال کورولوس عثمان : در صدر سریال های ترکی قرار دارد و در حال حاضر فصل سوم خود را با قسمت های جدید هر چهارشنبه شب در ATV و سایر کانال های آنلاین از جمله osmanonline.co.uk منتشر می کند .

۲. سریال آلپ ارسلان : این سریال ترکیه ای یکی دیگر از درام‌های تلویزیونی پرهیجان است که زندگی و پیروزی‌های یکی از مهم‌ترین شخصیت‌های تاریخی یعنی سلطان آلپ ارسلان، دومین سلطان سلسله سلجوقیان را توصیف می‌کند که نقش مهمی را در گسترش امپراتوری عثمانی داشته است . قسمت های جدید فصل ۱ این سریال هر دوشنبه شب در TRT و سایر پلتفرم ها مانند osmanonline.co.uk منتشر می شود.

۳. سریال شمشیر دریای مدیترانه: این سریال هم یکی دیگر از سریال های تلویزیونی تاریخی ترکیه است که نیجریه ها این سریال را بسیار دوست دارند . در حال حاضر در Kayi Family Online و osmanonline.co.uk هر پنجشنبه پخش می شود .

۴. سریال دستان: Destan یک ماجراجویی قهرمانانه در سال ۷۵۰ پس از میلاد است. داستان در زمان گسترش اسلام اتفاق می افتدکه ترک ها با اسلام آشنا شده اند. این سریال تقریباً هر روز هفته دوشنبه تا پنجشنبه پخش می شود .

۵. آرتغرل قهرمان: با اینکه این سریال قدیمی است ولی هنوز طرفداران خودش را دارد و آخرین قسمت آن در می ماه ۲۰۲۰ پخش شد ، پس از تقریبا ۶ سال ضبط، میلیون ها طرفدار ، هنوز این سریال را تماشا می کنند . (۲۷ دی)

توضیح :

 باید این واقعیت را بپذیریم که دنیا بیکار ننشسته و کشورها با قوت و قدرت به توسعه و گسترش کارهای فرهنگی خود ادامه می دهند و هرروز نتایج سرمایه گذاری های بلند مدت خود را مشاهده می کنند . یقینا این بروز و ظهورهایی که امروز شاهد آن هستیم، نتیجه تلاش ها و آینده نگری های آنان در سال های گذشته بوده است و به هیچ وجه دفعتا بوجود نیامده است. علی ایحال برای یک کار بزرگ در مقیاس بین المللی باید از همین حالا شروع کرد.

جمهوری اسلامی ایران دارای ظرفیت های بالقوه و بالفعل زیادی در حوزه فرهنگی است، ولی آن چیزی که در این حوزه موجب کاستی و نقصان شده است ، عدم همبستیگی و عدم همخوانی و عدم انسجام در فعالیت های فرهنگی در خارج از کشور و به یک معنا عدم حکمرانی فرهنگی هوشمند در عرصه بین المللی است. کشور ما کار های ریز بسیار زیادی را در این عرصه انجام می دهد. اگر آنها را تجمیع کنیم، اگر از اعتبار آنها بالاتر نباشد، کمتر هم نخواهد بود . البته اختلاف دیدگاه نیز نسبت به موضوع فرهنگی وجود دارد، رقبای فرهنگی ما، فعالیت های فرهنگی را هم بسترساز یک فعالیت اقتصادی، سیاسی و نظامی می دانند و هم اینکه برایجذب افکار عمومی برای فعالیت های خود از آن بهره می برند. ولی متاسفانه در کشور ما فرهنگ موضوعی ناهمبسته با دیگر موضوعات تلقی میشود و در کنار آن از اولویت بسیار پائینی نیز برخوردار است .     

https://muslimnews.com.ng/۲۰۲۲/۰۱/۱۶/mn-islamtainment-five-turkish-series-enthralling-in-nigeria

 

کد خبر 10607

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
1 + 6 =