این کتاب اندیشه‌هایی را درباره نیجریه‌گرایی فراتر از قوم‌گرایی مطرح می کند و خلاصه‌ای از مقالات ویکتور چیاگوزی آریوله استاد زبان فرانسه در دانشگاه لاگوس در نیجریه است که اولین بار در سال ۲۰۱۳ منتشر شده است.

این کتاب اندیشه‌هایی را درباره نیجریه‌گرایی فراتر از قوم‌گرایی است را مطرح می کند و خلاصه‌ای از مقالات ویکتور چیاگوزی آریوله استاد زبان فرانسه در دانشگاه لاگوس در نیجریه است که اولین بار در سال ۲۰۱۳ منتشر شده است و مجددا در سال ۲۰۲۱ نیز توسط Ecophile در لاگوس منتشر شد.

پروفسور آریوله از اولین سلطان سوکوتو،محمد بلو صحبت می کند که از فولانی های فوتا تورو به شمال نیجریه است. فولانی ها از سال ۱۵۰۰ میلادی شروع به مهاجرت به نیجریه کرده اند و عرب تبار هستند، به نوعی دوباره در این کتاب مورد تاکید قرار می گیرد.

این کتاب دارای ۱۲۰ مقاله و ۳۷۷ صفحه است. نویسنده در مقدمه خود تاکید دارد که نیجریه به دلیل جمعیت و ثروت عظیم خود ، باید نمک آفریقا باشد و طعم مورد انتظار را در هر زمان به آن بدهد.

این کتاب، ترکیبی از افکار و اندیشه ای متفاوت درخصوص نیجریه است نظیر : بحران سوخت و کیفیت رهبری  در آن، فساد در نیجریه از دیگر مقاله های این کتاب است. نویسنده بیش از ۱۴ کتاب دارد. او یک محقق در فرهنگ و سیاست است، دارای مدرک MBA در مدیریت عمومی و دکترای زبان فرانسه است. او یکی از عضو هیئت تحریریه روزنامه های گاردین نیز است .(۱۳ بهمن)

https://guardian.ng/art/asserting-nigerias-nativity-beyond-ethnicity

کد خبر 11243

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
6 + 1 =