آشپزی ایرانی: زعفران، پسته و انار

در دنیای نفیس و معطر غذاهای ایرانی غرق شوید، آشپزی سنتی که در آن سادگی با پیچیدگی ترکیب می‌شود و هر غذا سرشار از تاریخی باستانی و روحی سخاوتمند است. «آشپزی ایرانی: زعفران، پسته و انار» همزمان یک راهنمای عملی و یک دفترچه خاطرات آشپزی الهام‌بخش است.

Иранская кухня: шафран, фисташки и гранаты

نام کتاب: آشپزی ایرانی: زعفران، پسته و انار

نام پدیدآورنده: ویکتوریا الکسییونا رومانووا

دارنده حق نشر: نویسنده

سال نشر: 2025

تعداد صفحات: 102

تعداد تصاویر: 160

قالب: نسخه‌های متنی و صوتی

توضیحاتی که درباره کتاب در وبسایت لیترس آمده است:

در دنیای نفیس و معطر غذاهای ایرانی غرق شوید، آشپزی سنتی که در آن سادگی با پیچیدگی ترکیب می‌شود و هر غذا سرشار از تاریخی باستانی و روحی سخاوتمند است.

«آشپزی ایرانی: زعفران، پسته و انار» همزمان یک راهنمای عملی و یک دفترچه خاطرات آشپزی الهام‌بخش است. در آن، 50 دستور غذا با دقت انتخاب شده، از میان وعده‌های خیابانی گرفته تا خوراکی‌های جشن‌ها را خواهید یافت. هر آنچه برای احساس طعم ایرانی در آشپزخانه خود نیاز دارید اعم از برنج زعفرانی، چاشنی‌های ترش و شیرین، سوپ‌های غلیظ، ظریف‌ترین غذاهای پخته شده از بادمجان، املت سبزیجات سبز، دسرهایی با هل و پسته.

این کتاب به سادگی اما با جزئیات نوشته شده است. هر دستور غذا آزمایش شده، با احترام به سنت شرح داده شده و با غذاهای مدرن تطبیق داده شده است.

کتاب فوق هم برای مبتدیان و هم برای آشپزان باتجربه که به دنبال ایده‌ها و الهامات جدید هستند، مناسب است.

زعفران، پسته و انار نمادهای طعم، رنگ و شور هستند. آشپزی ایرانی به شما یاد می‌دهد که چگونه آنها را در هر غذایی ترکیب کنید.

منبع: وبسایت لیترس سرویس کتاب الکترونیکی شماره اول روسیه که امروزه در بازار کتاب‌های الکترونیکیِ دارای مجوز روسیه و کشورهای مستقل مشترک‌المنافع، پیشرو است.

https://www.litres.ru/book/romanova-alekseevna-viktoriya/iranskaya-kuhnya-shafran-fistashki-i-granaty-71855533/

کد خبر 24743

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
2 + 12 =