ارتباطات بینادینی
-
ترویج هماهنگی بین ادیان امری ضروری است
علامه دکتر راغب حسین نعیمی، رئیس حوزه علمیه دارالعلوم جامعه نعیمه گفت: ارتقای هماهنگی بین ادیان امر مهمی از عصر حاضر است و تعالیم همه ادیان الهی صلح ، مدارا و برادری را آموزش می دهد.
-
دین اسلام به پیروان خود درس وحدت، اتحاد و همبستگی می دهد
انوار الحق، معاون بخشدار راولپندی گفت: ما باید به عقائد، اندیشه، تفکرات و مقدسات دینی یکدیگر احترام قائل شویم و نباید اقدامی کنیم که باعث بی احترامی و موجب آزار دیگران قرار بگیرد. صلح و امنیت پاکستان امنیت ما است و دین اسلام برای حقوق اقلیت ها و برای برخورد خوب با آن ها نیز تاکید کرده است.
-
"گفتگوی اسلامی – مسیحی و اشکال ارتباط بین گروههای دینی"
علی بن مبارک در بخش نخست از کتاب، به اشکالاتی پرداخت که در گفتگوی اسلام و مسیحیت و چارچوب کلی آن وجود دارد. اما در بخش دوم، تلاش کرد تا به ذکر خود موارد بپردازد. بنابراین کار خود را از پنج کنگره گفتگوی اسلامی و مسیحی تونس که توسط مرکز مطالعات اجتماعی و سیاسی در فاصله سالهای 1974 الی 1991 برگزار…
-
حمله به مسجد در مونته نگرو
حمله به مسجد «حسین پاشین» در منطقه پلیولیا Plivliya در مونته نگرو که در دهم شهریور ماه امسال توسط گروهی اوباش صورت گرفت از سوی مقامات این کشور محکوم و برای جلوگیری از تکرار این حادثه صرب تبارها حفاظت از این مسجد و دیگر مساجد و همچنین اموال همسایگان بوسنیایی ( مسلمانان) و مناطقی را که اقلیت…
-
جزئیات سفر رهبر کاتولیک های جهان به عراق
هیاتی از واتیکان صبح پنجشنبه ۲۳ بهمن ماه ۹۹ برای آمادگیِ سفر پاپ در ماه مارس وارد استان نجف اشرف شدند.
-
تجدید گفتمان دینی از شعار پوچ تا راهبرد نجاتبخش
تجدید گفتمان دینی همیشه در تاریخ اسلام وجود داشت... در هر دورهای بر اساس اقتضاءات، ابزارها و شرایط و احوال آن... و امروز نیز باید با قدرت حضور داشته باشد. اما این کار، جز با در هم آمیختن ۴ عنصر در میراث اسلامی قابل انجام نیست. این عناصر عبارتند از: نخست، منابع، مآخذ و راهبردها. دوم، درک منابع…
-
گفتوگوی اسلام و مسیحیت از نگاه کلیساهای کاتولیک و پروتستان
هفته گذشته آکادمیهای دو کلیسای بزرگ در زاکسن-آنهالت، میزبان کنفرانسی با عنوان “گفتوگوی اسلام و مسیحیت از نگاه کلیساهای کاتولیک و پروتستان” بودند. شرکتکنندگان در این کنفرانس، درباره موانع و موارد ترغیبکننده در گفتوگو میان پیروان دو دین مسیحیت و اسلام به بحث پرداختند.
-
نیمی از فرانسویان با تصویب حق توهین به مذاهب مخالفند
ماجرای توهین یک دختر دبیرستانی در فضای مجازی به اسلام که سبب بروز واکنش هایی در فرانسه شد، سبب گردید تا نشریه "شارلی ابدو" سفارش برگزاری یک نظرسنجی را درخصوص تصویب حق توهین به مذاهب (در چارچوب آزادی بیان) برگزار کند.
-
انتقاد نویسنده آلمانی از برخورد کشورهای غربی با اسلام
اشتفان وایدنر از چهرههای شناخته شده آلمان در مصاحبهای با سایت اسلامیک از برخورد کشورهای غربی با اسلام انتقاد کرده است.
-
برگزاری جلسه بحث و گفتگو در مورد تسامح دینی
جلسه بحث و گفتگو در مورد تسامح دینی در دانشگاه حمد بن خلیفه برگزار شد.
-
نشست مشترک جوانان مسلمان و کاتولیک در برلین
آکادمی اسلام آلمانی روز پنجشنبه اولین نشست خود را در آکادمی کاتولیک برلین و برای آشنایی بیشتر جوانان مسلمان و کاتولیک در این شهر برگزار کرد.
-
کلیساهای غنا اهداف بعدی حملات تروریستی سلفی
مرکز مطالعات اطلاعات و امنیت آفریقا (ACSIS) هشدار داد، کلیساهای غنا می توانند به عنوان اهداف بالقوه یک گروه تروریستی، سلفی، از گروه های جهادی مستقر در بورکینافاسو، قرار بگیرد.
-
دعوت نئونازیها به خشونت علیه مسلمانان و یهودیان در دانشگاه گوته
اعضای یک گروه نئونازی در دانشگاه گوته فرانکفورت، بروشورهایی را پخش کردهاند که در آنها خواستار کشتن مسلمانان، امامان و همچنین روحانیون یهودی شدهاند.
-
تعدیل موضع؛ واقعیت یا ضرورت انتخاباتی
تقویت ارتباط و ضرورت رابطه با مسلمانان معتقد به اسلام معتدل و میانه، مطلبی مهمی است که اگر هم صد در صد بر مبنای ضرورت های انتخاباتی بیان شده باشد، باز هم مفید خواهد بود . چون از سوی یک رهبر بودایی با داشتن سابقه افراط گرایی بیان شده است .
-
اقدامات وزارت امور خارجه آلمان برای گسترش گفتمان بینمذهبی
ایجاد فضای گفتوگو و تبادلات بین مذهبی میان نمایندگان ادیان مختلف یکی از مهمترین اهداف بخش فرهنگی وزارت امورخارجه آلمان است.
-
نگاهی به وضعیت آیین کاتولیک و اسلام در فرانسه
"دیده بان لائیسیته در فرانسه "با استناد به نتایج یک بررسی به وضعیت آیین کاتولیک و اسلام و مقایسه بین این دو پرداخته و می نویسد: اگر آیین کاتولیک در فرانسه به اعتبار تعداد افرادی که در کلیسا تشریفات غسل تعمید را انجام داده اند، نخستین مذهب در این کشور شناخته می شود اما از نظر تعداد افراد عامل…
-
فرقه گرایی چهره زشت خود را نشان داد
در مالزی مقامات ایالات جوهور و سلانگور تصمیم گرفتند که در روزهای منتهی به عاشورا، به مراسم و مناسبتهای خصوصی مسلمانان شیعه حمله کنند.
-
جوامع مذهبی آلمان با صدور بیانیه راهبردی اعلام کردند: جوامع اسلامی، مسیحی و یهودی باید در دانشگاههای آلمان فعالتر باشند
مسئولان جوامع مذهبی آلمان هفته گذشته، در فرانکفورت بیانیه مشترکی را درباره نقش جوامع مذهبی در موسسات آموزش عالی منتشر کردند.
-
فضای گفتوگو میان مسلمانان و یهودیان در آلمان توسعه یافته است
« فضای گفتوگو میان مسلمانان و یهودیان در آلمان به طرز چشمگیری توسعه یافته است.» این جملهای است که رئیس شورای مرکزی یهودیان در آلمان اعلام کرده است. به گفته جوزف شوستر، از آغاز پروژه “شالوم علیکم” در آلمان، مسلمانان و یهودیان توانستهاند ارتباط بهتری با یکدیگر برقرار کنند. آنها در راستای…
-
رویکردهای افراطی حزب حاکم دولت هند در حذف فرهنگ وهویت اسلامی هند
چند سالی است در هند شاهد رشد افراطی گری مذهبی و اعمال تضیقات علیه اقلیت ها بویژه مسلمانان در این کشورمی باشیم .
-
برگزاری همایش "اسلام و مسیحیت ارتدوکس روسی" در بیشکک
در تاریخ ۲۱ نوامبر ۲۰۱۹ همایش بین المللی "اسلام و مسیحیت: ادیان توحیدی صلح" در بیشکک برگزار گردید.
-
چرا مسلمانان هندی نسبت به سیاست تهاجمی هندوتوا واکنش نشان نمی دهند
با وجود نگرش تهاجمی علیه مسلمانان برهیچ کس پوشیده نیست که جامعه مسلمانان درگیر هیچ نوع جنبشی برعلیه هندوان نیستند.
-
۴ خبر، یک تحلیل با نشانگانی از تحول فرهنگی در غرب
روزنه¬ای در رفتارشناسی آمریکا و غرب در قبال ایران و غرب به مناسبت روزجهانی مبارزه با ۵ قدرت جهان۵G (جی. ۵)
-
اجلاس کوالالامپور، آمیزه ای از بدبینی و موفقیت
اجلاس سران کوالالامپور ۲۰۱۹ ، که اخیراً به پایان رسید بسیاری از مالزیایی ها را رنجانده و مضطرب کرده است. آنها احساس می کنند که حمایت ماهاتیر محمد از ۱.۷ میلیارد مسلمان در سرتاسر جهان، مشکلات اجتماعی - سیاسی و اقتصادی زیادی را برای مالزیایی ها پس از انتخابات ۲۰۱۸ بوجود آورده است.
-
اثرات متقابل اسلام و آئین سنتی آفریقا
مقاله حاضر تلاشی است برای درک بهتر جایگاه ادیان به ویژه اسلام در آفریقا و زیمبابوه و تبیین جایگاه آن در تعامل با تفکر آئین سنتی آفریقائیان و ضرورت گفتگوی بین دینی به منظور دستیابی به صلح و امنیت پایدار.
-
حمله پلیس به حوزه علمیه امام حسین ع در شهر مظفرنگر
۲۹ آذرماه۱۳۹۸ مردم شهر مظفرنگر در اعتراض به تصمیم اخیر دولت هند نسبت به هندی بودن یک شهروند هندی تظاهرات بزرگی را برگزار کردند که با دخالت پلیس اوضاع ناآرام شد.
-
مسجدی نو، معبدی نو
برقراری تفاهم نامه صلح در میان طرفهای درگیر در منطقه آیودیا امکان پذیر میباشد و در این بین دیوان عالی می تواند نقشی هدایتگر و مشوق داشته باشد.
-
نتایج نظرسنجی، شاخص هارمونی میان پیروان ادیان در ۲۰۱۹ افزایش یافته است
بر اساس نتایج نظرسنجی انجام شده توسط مرکز تحقیق و توسعه ارشاد جامعه دینی و خدمات ادیان وزارت دین اندونزی نشان می دهد که شاخص هارمونی میان پیروان ادیان در سال ۲۰۱۹ افزایش یافته است. این شاخص در میانگین ملی ۷۳.۸۳ قرار دارد که در رده های بالایی محسوب می شود.
-
انفجار بمب ساعتی در شهر تماله
به گزارش سایت Ghana Web مهمترین وب سایت خبری غنا، خبری در این سایت با عنوان " انفجار بمب ساعتی در شهر تماله و نشانه های حمام خون بین شیعیان و اهل سنت در این شهر" منتشر شد.
-
پس از سی سال از فروپاشی دیوار برلین؛ آلمانیها هنوز نسبت به اقلیتهای مذهبی و قومی دیدگاهی منفی دارند
نظرسنجی جدید مرکز تحقیقات پیو در آلمان نشان میدهد که پس از سی سال از فروپاشی دیوار برلین، هنوز شهروندان این کشور نسبت به اقلیتهای مذهبی مانند مسلمانان، یهودیان و اقلیتهای قومی مانند روما و سینتی دیدگاهی منفی دارند.