زبان
-
نسخه های وفا
اشعار فیض احمد فیض
-
ژورنال مطالعات زبان و ترجمه پاکستان
مرکز مطالعات زبان و ترجمه
-
أبو ذاکر الصفایحی یک مسئله تاریخی را یادآوری میکند:
اندر رابطه برخی از سیاستمداران تونسی با زبان عربی
بیتردید این امر از مسلمات و بدیهیات است که سخن درباره رابطه سیاستمداران با زبان عربی در کشور تونس، سخنی مفصل و طولانی است که از زمان بورقیبه تا امروز و تا این لحظه همچنان نقل محافل است و این، موضوعی است که مستلزم دهها، بلکه صدها مقاله است که باید قلمهای خیل کثیری از نویسندگان در آن سخن سرایی…
-
بی اعتنایی به زبان ملی اردو
دادگاه عالی اسلامآباد از دولت فدرال خواسته است که طی مدت دو هفته پاسخ خود را به دادخواست ارائهشده در خصوص رسمیت بخشیدن به اردو بهعنوان زبان رسمی کشور ارائه نماید.
-
دادستان کل سابق قرقیزستان و نماینده جنبشهای اجتماعی و سیاسی این کشور خواستار تغییر زبان روسی به قرقیزی از طریق قانون اساسی این کشور شدند.
عظیمبیک نظراف دادستان کل سابق قرقیزستان و نماینده جنبشهای اجتماعی و سیاسی این کشور خواستار حذف زبان روسی از قانون اساسی کشور شد.
-
(تبدیل کردن) زبان اندونزی به زبان جهانی
زبان اندونزی در حال حاضر قابلیت زیادی برای تبدیل شدن به یک زبان جهانی، زبان بین المللی، زبان مورد استفاده در مجمع های بین المللی را دارد. جیمز کالین، کارشناس زبان مالایی در کتاب "زبان مالایی، زبان جهانی: تاریخ مختصر (۲۰۱۱)"، پیش بینی کرده است که گویندگان زبان مالایی که ریشه در زبان اندونزی…
-
وضعیت زبان مادری در اوستیای شمالی
در اوستیا تمام قوانین و دستورالعمل های دولتی به زبان بومی منطقه نوشته می شود.
-
خروج یکی از نمایندگان فدرال از قانون آموزش زبان های ملی
شمساعیل سارالییف نماینده فدراسیون روسیه، نام خود را از لیست قانون گذاران آزادی در انتخاب و فراگیری زبان های ملی خارج کرد.
-
درخواست از ولادیمیر پوتین در خصوص حمایت از زبان های ملی
فعالان اجتماعی و ملی پس از ناامیدی از دوما، این بار طی نامه ای حفظ زبان های ملی روسیه، را از ریاست جمهوری خواستار شدند.
-
واکنش به قانون آموزش زبان های ملی در روسیه
نمایندگان چوواشی احتمالا به خاطر تصویب قانون جدید مرتبط با آموزش زبان های ملی از دومای دولتی فراخوانده شوند.
-
واکنش ماکسیم شفچنگو به قانون جلوگیری از آموزش زبان های ملی در مدارس روسیه
به عقیده ماکسیم شفچنگو، از بین رفتن زبان به معنی از بین رفتن فرهنگ است.
-
لایحه آموزش اختیاری زبان های ملی
نمایندگان مجلس روسیه در لایحه ای اعلام کردندۀ، دانش آموزان تنها به طور داوطلبانه می توانند فراگیری زبان ملی را انتخاب کنند.
-
بررسی وضعیت و مسائل مربوط به زبان ملیت های ساکن جمهوری داغستان
مراد احمداف سردبیر مجله ادبی، «حفظ زبان های بومی تنها به معنی حفظ زبان های داغستان نیست، بلکه به معنی حفظ خود جامعه داغستان در فضای فرهنگی روسیه خواهد بود
-
بررسی مسائل زبان ملی در ماخاچ قلعه
آموزش زبان مادری می تواند راهی برای پرورش ارزش های دینی و میهن پرستی حقیقی باشد
-
باید استفاده گسترده تری از زبان های ملی روسیه بالاخص در ارگان های دولتی، شود
تامرلان کامبالوف پروفسور دانشگاه دولتی اوستیای شمالی گفت، زبان باید از محدوده خانواده و روزمره که جایی برای گسترش آن نیست، خارج شود.
-
لوبوف گلبوف: «زبان» آینه جامعه ما است
لوبوف گلبوف، «کشور ما به هرکس فرصت مطالعه و یادگیری زبان مادری خود را می دهد، اما یک فرد تحصیلات عالی در روسیه را فقط می تواند به زبان روسی دریافت کند.
-
شروع آموزش زبان تاتاری در مساجد
از این پس در مساجد قازان و تاتارستان دوره های آموزشی زبان تاتاری با دو موضوع «آموزش زبان تاتاری» و «دوره بررسی تاریخچه تاتارها و اصول اسلامی» برگزار خواهد شد
-
المپیاد سراسری روسیه با موضوع اصول اسلام و زبان عربی
رئیس انستیتو اسلامی روسیه در افتتاحیه المپیاد سراسری روسیه با موضوع اصول اسلام و زبان عربی تاکید کرد که ما از طریق برگزاری این المپیاد می توانیم دریابیم که آیا در جهت درست حرکت داشتهایم یا خیر.
-
مساله زبان در باشقیرستان ممکن است منجر به انحطاط جامعه شود.
رستم حمیدوف رئیس جمهور باشقیرستان در مصاحبه خبری گفت: مساله زبان موضوعی ملی -هویتی است و نباید موضع سیاسی به خود بگیرد. باید مواظب رسانه ها نیز بود تا با خبرهای بی اساس موجبات سوء استفاده فرصت طلبان را فراهم نکنند.
-
وضعیت زبان در جمهوری ها در جلسات پارلمانی دومای دولتی مورد بحث قرار خواهد گرفت.
به موجب جلسهای در دومای روسیه، شرایط و چشم اندازهای تنوع زبانی در فدراسیون روسیه مورد بررسی قرار گرفت.
-
هفته زبان عربی در ساراتوف
شهر ساراتوف میزبان هفته زبان عربی در نیمه دوم ماه دسامبر است.
-
توسعه زبان اینگوشی در مدارس جمهوری اینگوشتیا
به گزارش میلان خاسی یوا وزیر آموزش و علوم جمهوری اینگوشتیا، تصمیماتی مبنی بر بازنویسی محتوای کتب آموزشی به زبان و ادبیات اینگوشی اتخاذ شده است.
-
شورای ملی ترویج زبان اردو (NCPUL)
شورای ملی ترویج زبان اردو یک نهاد مستقل اما زیر مجموعه وزارت توسعه منابع انسانی دولت هند است که فعالیت های خود را برای ترویج، توسعه و گسترش زبان اردو از سال ۱۹۹۶ آغاز کرده است.
-
اکادمی اردو دهلی (Delhi Urdu Academy)
دولت محلی دهلی در ماه مه سال ۱۹۸۱ مرکزی را تحت عنوان دهلی اردو اکادمی برای ارتقا، تبلیغ و توسعه زبان و فرهنگ اردو به عنوان بخشی جدایی ناپذیر حکومت دهلی، تاسیس کرد. با گذشت زمان، آکادمی مورد نظر، خود را به عنوان یک نهاد ادبی، فرهنگی و آموزشی برتر اردو در دهلی معرفی نموده است.