پس از انتشار اخباری مبنی بر تصمیم کابینه فدرال برای دادن نمایندگی به قادیانی ها در کمیسیون اقلیت ها، ۱۳حزب و گروه مذهبی موجود در "اتحاد تحفظ ختم نبوت" و صدها تن از شخصیت های مذهبی و سیاسی در واکنشی شدید این تصمیم دولت را رد کردند.

پس از انتشار اخباری مبنی بر تصمیم کابینه فدرال برای دادن نمایندگی به قادیانی ها در کمیسیون اقلیت ها، ۱۳حزب و گروه مذهبی موجود در "اتحاد تحفظ ختم نبوت" از جمله جمعیت علماء اسلام (ف)، جمعیت علماء پاکستان، پاسبان جهانی ختم نبوت، جماعت اسلامی پاکستان، مسلم لیگ (شاخه علماء و مشایخ)، جمعیت اهل حدیث، جمعیت اهل سنت، تحریک ملت جعفریه، مجلس احرار الاسلام، شورای متحد علماء، جمعیت مشایخ پاکستان، مجلس جهانی تحفظ ختم نبوت، نهضت جهانی دعوت الحق، به اضافه سایر احزاب و گروه های مذهبی و سیاسی اعم از وفاق المدارس، جبهه متحد علما، حزب مسلم لیگ (ق)، حزب ممنوعه سپاه صحابه و صدها تن از شخصیت های مذهبی و سیاسی در واکنشی شدید این تصمیم دولت را رد کرده و گفتند: قادیانی ها متمردان آشکار از قانون اساسی هستند و خود را غیرمسلمان نمی شناسند. در صورت چنین اقدامی دولت نابود خواهد شد. آنان اظهار داشتند تا زمانی که قادیانی ها خود را غیرمسلمان محسوب نکنند، نباید هیچ منصب دولتی یا نمایندگی به آنها داده شود. علماء از توضیحات نورالحق قادری وزیر امور مذهبی در خصوص عدم حضور قادیانی ها در کمیسیون اقلیت ها استقبال کرده و خواستار تعهد کتبی دولت در این مورد شدند. از طرف دیگر دادخواستی در دادگاه عالی لاهور توسط یکی از شهروندان ثبت شده است. در این دادخواست آمده است که فقط کسی که به ختم نبوت اعتقاد دارد، می تواند مسلمان نامیده شود. قانون اساسی قادیانی ها را غیرمسلمان خوانده است، اما کابینه دولت تصمیم دارد قادیانی ها را به عنوان عضو در کمیسیون اقلیت ها قرار دهد. در این دادخواست آمده است که حضور قادیانی ها در این کمیسیون می تواند به هرج و مرج در کشور منجر شود. قادیانی ها از مناسک اسلامی به صورت غیرقانونی استفاده می کنند و پس از پیوستن به این کمیسیون، قادیانی ها آزادانه از شعائر اسلامی استفاده خواهند کرد.

روزنامه پاکستان، جنگ، اوصاف، ۱۲ اردیبهشت

توضیح:

فرقه قادیانی (در پاکستان به این فرقه علاوه بر قادیانی، احمدیه هم گفته می شود) به نبوت پیامبر اسلام به عنوان آخرین رسول اعتقاد ندارد، و علاوه بر کتب میرزا غلام احمد (پیامبر خودساخته فرقه قادیانی) از کتب مرجع اهل سنت هم استفاده می کند و ریشه در اسلام سنی دارد. تمام احزاب و گروه های مذهبی پاکستان چنین می پندارند که این گروه دست پرورده استعمار جهانی بویژه انگلیس بوده و هدف از آن مخدوش کردن آموزه های اسلام است. ضمن آنکه این فرقه از حمایت نهادها و سمن های خارجی و کمیته های حقوق بشر جهانی برخوردار هستند. مطابق قانون اساسی پاکستان فرقه قادیانی مسلمان محسوب نمی شود، لیکن قادیانی ها هیچ گاه حاضر به پذیرش آن نیستند و خود را مسلمان می دانند. احزاب مذهبی و بسیاری از اقشار جامعه پاکستان همواره بیم از آن دارند که قادیانی ها در پوشش مسلمانان به دنبال راهیابی به دستگاه های دولتی، شغل ها و مناصب مهم دولتی و خصوصی هستند و این می تواند خطری جدی برای اسلام و پاکستان باشد. در همین راستا برای جلوگیری از خطرات پوشیده فرقه قادیانی تمام احزاب و گروه های مذهبی جداگانه و همچنین به صورت مشترک از طریق نهاد "عالمی مجلس تحفظ ختم نبوت" همایش ها، اجتماعات و برنامه هایی را در پاکستان و سایر کشورها برگزار می کنند. تمام احزاب و گروه های مذهبی در پاکستان در قبال موضوع فرقه قادیانی موضع بسیار سختی از خود نشان می دهند و هیچ امتیازی برای این فرقه قائل نیستند. لیکن در این میان بسیاری از افراد با گرایش لیبرال در احزاب سیاسی و منصب های دولتی وجود دارند که از فرقه قادیانی به طرق مختلف حمایت می کنند. علاوه بر آن برخی از نهادهای غیردولتی پاکستانی و بین المللی هم وجود دارند که در پوشش حقوق بشر از این فرقه پشتیبانی می کنند. مطابق گزارش نهادهای دولتی آمار دقیقی از تعداد قادیانی ها در پاکستان وجود ندارد، زیرا که اکثر قادیانی ها در اسناد دولتی از ثبت نام خود به عنوان قادیانی خودداری می کنند. شایع است برخی از قادیانی ها در مناصب مهم دولتی قرار دارند ولیکن فرقه خود مخفی می کنند. همچنین این فرقه ضاله از طرفداران رژیم جعلی اسرائیل بوده و به دنبال عادی سازی روابط پاکستان با این رژیم هستند.

کد خبر 1640

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
3 + 5 =