۴ دی ۱۳۹۹ - ۰۹:۰۸

حیدر باقر مدیرعامل گروه میزان است. او هنگامی که دانشجوی دانشکده مهندسی صنایع دانشگاه فناوری باندونگ (ITB) بود، به همراه دو تن از دوستان خود، ناشر میزان را در سال ۱۹۸۳ تاسیس کرد. حیدر با بورس تحصیلی فولبرایت، مدرک کارشناسی ارشد را از مرکز مطالعات خاورمیانه، دانشگاه هاروارد (۱۹۹۲) دریافت کرد.

حیدر باقر مدیرعامل گروه میزان است. او هنگامی که دانشجوی دانشکده مهندسی صنایع دانشگاه فناوری باندونگ (ITB) بود، به همراه دو تن از دوستان خود، ناشر میزان را در سال ۱۹۸۳ تاسیس کرد. حیدر با بورس تحصیلی فولبرایت، مدرک کارشناسی ارشد را از مرکز مطالعات خاورمیانه، دانشگاه هاروارد (۱۹۹۲) دریافت کرد.

پس از بازگشت از ایالات متحده، وی برای چندین سال (۱۹۹۲-۱۹۹۸) مسؤول شرکت روزنامه رپوبلیکا (Republika) شد. سپس تحصیلات خود را ادامه داد و دکترای فلسفه اسلامی را از گروه فلسفه دانشگاه اندونزی (۲۰۰۵) با پایان نامه خود در مورد اندیشه های مقایسه ای ملاصدرا و هایدگر کسب کرد. در ارتباط با تحصیلات دکتری، وی بورس تحصیلی دیگری برای فولبرایت دریافت کرد تا تحقیقات خود را در گروه فلسفه و تاریخ علوم در دانشگاه ایندیانا بلومینگتون، ایالات متحده آمریکا به مدت یک سال انجام دهد. برای سومین بار، وی بورس تحصیلی فولبرایت را به عنوان متخصص ویزیت در دانشگاه علوم، فیلادلفیا (۲۰۰۶) دریافت کرد.

علاوه بر مدیریت گروه میزان، او همچنین رئیس بنیاد انسان اندونزی (Yayasan Manusia Indonesia) است که به تقویت آموزش، تعلیم و تربیت محرومان مشغول است و همچنین رئیس بنیاد لاجوردی حیاتی است که به آموزش و پرورش می پردازد که هم اکنون چندین شعبه از مدارس پیشرو یا ممتاز دارد.

وی همچنین چندین جایزه علمی بین المللی از جمله جایزه دوره علوم و دین را از مرکز الهیات و علوم طبیعی (The Centre for Theology and Natural Sciences)، بارکلی، کالیفرنیا، ایالات متحده (۲۰۰۲/۲۰۰۳) کسب کرد. در سال ۲۰۰۸، او به عنوان یکی از ده مدیرعامل برتر از نگاه مجله SWA

منصوب شد و به عنوان چهره کتابداری اسلامی اندونزی در ۲۰۰۸ توسط IKAPI (انجمن ناشران اندونزی) جاکارتا انتخاب شد.

پنج سال پیاپی (۲۰۱۰-۲۰۱۵) حیدر باقر در لیست ۵۰۰ چهره مسلمان تأثیرگذار در جهان گردآوری شده توسط مرکز مطالعات استراتژیک سلطنتی اسلامی مستقر در امان، اردن قرار گرفت.

حیدر باقر همچنین هماهنگ کننده منطقه ای انجمن بین المللی فلسفه اسلامی برای اندونزی، استرالیا و نیوزلند است. علاوه بر این، وی همچنین عضویت شورای جهانی دلسوز (Global Compassionate Council) به ریاست کارن آرمسترانگ را دارد. حیدر باقر همچنین یکی از مشاوران شعبه اندونزی Globalethics.net، شبکه جهانی با عضویت افراد و موسسات علاقه مند به اخلاق کاربردی است.

حیدر باقر همراه با چند چهره دیگر از جمله پروفسور قمرالدین هدایت (رئیس اسبق دانشگاه شریف هدایت الله و رئیس کنونی دانشگاه اسلامی بین المللی اندونزی)، پروفسور دکتر محفوظ إم دی، و عبدالله طاها، نهضت اسلامی عشق را اعلام کرده است، یعنی تلاشی برای تأکید بر جنبه های عشق و معنویت اسلام به جوامع مسلمان.

از جمله کتاب هایی که توسط وی نوشته شده است:

- درباره مدیریت و انسان (۱۹۹۶)،

- کتاب جیبی فلسفه (۲۰۰۵)،

- کتاب جیبی تصوف (۲۰۰۵)،

- نماز برای چیست ؟! (۲۰۰۸)،

- بهشت در دنیا و بهشت در آخرت (۲۰۱۱)،

- اسلام، رسالت عشق و سعادت (۲۰۱۲)،

- جهان عشق، مقدمه بر اندیشه ابن عربی (۲۰۱۵)،

- آموزش زندگی از رومی (۲۰۱۵)،

- و نوشیدن عشق مولوی (۲۰۱۶).

منبع:

https://www.mizan.com/mengenal-lebih-dekat-haidar-bagir/

کد خبر 3321

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
5 + 7 =