اندونزی
-
تحول و سیاستگذاری فرهنگی اندونزی در وزارت گردشگری و آموزش و فرهنگ
در ساختار سیاسی-اداری اندونزی وزارتخانهی تخصصی که صرفاً به قوانین و سیاست های فرهنگی اختصاص یافته باشد، وجود ندارد و امور فرهنگی توسط چند نهاد دولتی مانند وزارت گردشگری و اقتصاد خلاق و وزارت آموزش، فرهنگ، پژوهش، و فناوری مدیریت میشوند.
-
تأثیر زبان و ادبیات فارسی بر زبان و فرهنگ اندونزی- زمینه ها و فرصت های جمهوری اسلامی ایران
زبان و ادبیات فارسی از دیرباز به عنوان یکی از غنیترین و پرمحتواترین فرهنگ ها درجهان شناخته شده است.
-
دستگیری 88 نفر مظنون وابسته به داعش در جاوه غربی اندونزی
واحد ضد تروریسم پلیس ملی اندونزی، تیم مظنون تروریستی با نام اختصاری AAR را در چیکامپک، شهرستان کاراوانگ، جاوه غربی دستگیر کرد.
-
مسجد شیخ زاید سولو نمادی از دوستی میان دو کشوراندونزی و امارات متحده عربی
مسجد جامع شیخ زاید، سولو مسجدی است واقع درسوراکارتا، استان جاوه مرکزی اندونزی که از نظر معماری و طراحی همانند مسجد بزرگ شیخ زاید در ابوظبی بنا شده است.
-
مدارس اندونزی آماده پذیرش کودکان فلسطینی هستند
دولت قصد دارد کودکان یتیم فلسطینی را در اندونزی اسکان دهد. آنها در چندین حوزه علمیه در جاوای غربی و جاوای شرقی اسکان داده خواهند شد.
-
فلسطین از نگاه دولتمردان، مردم،گروه های مرجع و رسانه ها در اندونزی (بخش دوم)
رسانههای اندونزی نقش مهمی در شکلدهی افکار عمومی درمورد مسئله فلسطین دارند. رسانههای بزرگ به طور منظم تحولات فلسطین را پوشش میدهند و اغلب جنبههای انسانی درگیری را برجسته میکنند. تصویر فلسطینی ها به عنوان قربانیان اشغالگری برای مخاطبان اندونزیایی بسیار مؤثر است.
-
فلسطین از نگاه دولتمردان، مردم،گروه های مرجع و رسانه ها در اندونزی (بخش اول)
اندونزی تاریخچهای طولانی درحمایت از استقلال فلسطین دارد، موضعی که در مبارزات خود علیه استعمار و جستجوی خودمختاری ریشه دارد. از زمان استقلال درسال 1945، اندونزی به طور مداوم از فلسطین در کنفرانس های بینالمللی حمایت کرده است. این حمایت مبتنی بر اصول ضد استعماری و همبستگی با ملت های مظلوم است.
-
بازارفیلم ،سینما،موسیقی دراندونزی
صنعت سینما در اندونزی نیز به سرعت درحال رشد است و توجه بسیاری از مخاطبان جهانی را به خود جلب کرده است. سینمای اندونزی با تولید فیلم های با کیفیت و داستان های جذاب، به یکی ازقطب های مهم صنعت فیلم سازی درمنطقه تبدیل شده است. بازارجهانی سینما در سال ۲۰۲۴ پیش بینی می شود به ۷۹.۲۲ میلیارد…
-
اشتیاق مردم اندونزی به کتاب های ژاپنی
صنعت کتاب دراندونزی در سال های اخیر رشد فاحشی داشته است که این امرمتاثراز فرهنگ های مختلف و افزایش نرخ سواد بوده است.دراین گزارش کوتاه نقش غالب ژاپن در بازار کتاب اندونزی بررسی شده و به تأثیرات سهم بازار و کتاب های مورد علاقه خوانندگان اندونزیایی پرداخته است .
-
ردّپای و نفوذ ترکیه دراندونزی
ترکیه بمنظور بسط و تعمیق روابط خارجی، سازوکارهای جدیدی را برمحور همکاری علمی – فرهنگی با موسسات فرهنگی و دانشگاه ها اندونزی بنا نهاده است . بنابراظهارات...
-
تاملی برصنعت گردشگری عمان در اندونزی
این گزارش مختصرا به بررسی سهم بازار و استراتژی های بازاریابی به کار گرفته شده توسط کشورعمان برای جذب گردشگران اندونزیایی و توسعه سهم خود از این بازار بزرگ میپردازد و این تلاش ها را با موقعیت فعلی ایران در بازار گردشگری اندونزی مقایسه میکند. گردشگری یک عامل اقتصادی مهم برای بسیاری از کشورها…
-
روایت ناصرتامورا عکاس اندونزیایی ازامام خمینی (ره)
ناصر تامورا عکاس ونویسنده کتاب انقلاب ایران به وِیژگی های حضرت امام خمینی (ره) در این کتاب اشاره می کند و....
-
رشد و نفوذ صنعت فیلم و سریال ترکی دراندونزی
صنعت فیلم و سریال ترکیه در سالهای اخیر رشد و محبوبیت قابل توجهی در اندونزی داشته است. محصولات ترکیهای که به عنوان "دیزی".....
-
تابوت؛ رده پایی از عشق به اهل بیت پیامبر (ص) در بِنْگ کولو- اندونزی
تنوع وتکثرفرهنگ اندونزی که با سنت ها یا آداب و رسوم درآمیخته، بعنوان تجلی گاه فرهنگ محلی ظاهرشده است. سنت ها یا آداب و رسومی که جامعه ازآن پیروی می کنند. درطول تاریخ ازعناصر مهم در برقراری پیونـد میـان ملـل مختلـف مناسـبات اقتصادی بوده که دراندونزی نیزبا وجود عدم مناسبات فرهنگی ومذهبی بـا مسلمانان،…
-
مساجد دراندونزی و سبک معماری آنها
اندونزی بیشترین جمعیت مسلمانان جهان را داراست. داده های بررسی جمعیت جهان (World Population Review) نشان می دهد که جمعیت مسلمانان این کشور بالغ بر 285میلیون نفر یعنی 87.2 درصد مسلمان را تشکیل می دهد. از نکات حائز اهمیت برای مردم این کشور با توجه به مسلمان بودن ، محل و مکانی برای عبادت است.…
-
کتاب انقلاب ایران به روایت ناصرتامورا
ناصرتامورا نویسنده اندونزیایی درکتاب انقلاب ایران ازامام خمینی می گوید ...
-
سنت های منحصر به فرد در اندونزی
همانطوری که می دانید اندونزی کشور مجمع الجزایراست که دارای قومیت ها، قبایل و اعتقادات فراونی است. از غرب تا شرق، اندونزی دارای انواع سنت های منحصر به فرد ......
-
سنت "آب زندگی"، میراث تبلیغی فرهنگی سونان قدوس اندونزی
صدها نفراز شهروندان مناطق مختلف شهر قدوس، استان جاوه میانی با برپایی مراسم سنتی دریافت آب زندگی که از 51 سرچشمه از کوه ها جمع آوری می شود، در مسجدی بنام "مناره قدوس" میان مردم توزیع می کنند. ...
-
نگاهی اجمالی به تاثیرات انقلاب اسلامی ایران بر اندونزی و چشم انداز روابط دوکشور (ادامه بخش اول)
نقلاب اسلامی ایران تأثیر عمیقی بر چشم انداز سیاسی، اجتماعی و فرهنگی اندونزی گذاشت. جو اجتماعی و مذهبی در حال تحول تجدید حیات دین و فرهنگ اسلامی در اندونزی، به ویژه...
-
نگاهی اجمالی به تاثیرات انقلاب اسلامی ایران بر اندونزی و چشم انداز روابط دوکشور (بخش اول)
انقلاب اسلامی ایران در زمره یکی از بزرگترین رخدادهای قرن بیستم است که علاوه بـر تغییرات بنیادین در نظام سیاسی داخلی و آن سوی مرزها ، الهام بخش مسلمانان درکشورهای مختلف بوده است ....
-
مراسم سنتی حلال بحلال در اندونزی
حلال بحلال مراسم سنتی مذهبی و معنوی است که تا به امروزدر اندونزی پابر جا مانده است . حلال بحلال همچنین به Open House (یک رویداد خانگی است که به معنای اینکه در خانه فرد به باز است و هر کسی دوست دارد می تواند در دورهمی آنجا حاضر شود) تبدیل شده است، جایی که یک خانه یا موسسه یا سازمان از مردم دعوت…
-
روش شناسی صدور فتوای مجلس علمای اندونزی
مجلس علمای اندونزی (MUI) یک سازمان مذهبی مستقل است. در مورد خط مشی آن، یکی از نقش های مجلس علمای اندونزی فتوا دادن (إفتاء) است. فتوا توضیحی درباره احکام یا شریعت اسلامی است که توسط یک مستفتی (درخواست کننده فتوا) مطرح می شود. در صدور فتوا، مجلس علمای اندونزی از روش اخذ شده توسط (اکثریت) علما…
-
تأثیر فلسفه زندگی جامعه جاوه بر مدل رهبری(یک بررسی فلسفی اجتماعی- بخش دوم)
اکثر مردم جاوه از نظر ظاهری ادعا می کنند که آنها از جامعه Santri (سانتری) هستند، اما در حقیقت آنها قلباً هنوز عرفان و باطن گرایی را بخشی از زندگی خود می دانند. حداقل 80 درصد مردم جاوه درگیر مسائل عرفانی یا درون گرایی هستند.[1] در رابطه با مسایل عرفانی و درون گرایی، برخی از مردم جاوه هنوز آداب…
-
تأثیر فلسفه زندگی جامعه جاوه بر مدل رهبری(یک بررسی فلسفی اجتماعی- بخش اول)
جامعه جاوه یکی از انواع جوامع اندونزی است که به یک گروه فرهنگی تعلق دارد. جامعه جاوه به عنوان یک گروه فرهنگی (جاوه ای) با یک تشابه هویتی متمایز در مقایسه با سایر گروه های فرهنگی در اندونزی متمایز می باشد. شباهت هویتی هم از نظر جسمی و هم از نظر انتزاعی وجود دارد. شباهت هویت جسمی یا حداقل هویتی…
-
اندونزی سازی اسلام: تقویت اسلام معتدل در مراکز و مؤسسات آموزشی اسلامی در اندونزی (بخش دوم)
مؤسسات آموزشی اسلامی، از نظر ایدئولوژیک، می توانند مفهوم "خوب" و مفهوم "ارزش" را که در جریان اسلام میانه رو زنده کنند. دراهداف تربیتی خود تجدید نظر کنند تا آموزش یا تربیت اسلامی معتدل را به وجود بیاورد. ....
-
اندونزی سازی اسلام: تقویت اسلام معتدل در مراکز و مؤسسات آموزشی اسلامی در اندونزی (بخش اول)
در تاریخ ثبت شده است که اسلام از طریق تبلیغ مسالمت آمیز وارد اندونزی شده است . این تبلیغ مسالمت آمیز، اسلام معتدل اندونزیایی را به دنیا آورد. این اسلام معتدل یا میانه رو به نوبه خود به خصوصیات منحصر به فرد اسلام اندونزی تبدیل شده که با اسلام درسایر نقاط جهان متفاوت است. با این وجود، خصوصیات…
-
الگو گیری از استراتژی "فرهنگی" ولی سونگو (شماره 2)
کتاب تاریخ ولی سونگو اثر آگوس سونیُوتو (Agus Sunyoto)، انواع داستان ها و حقایق تاریخی مهم و جالب را ارائه می دهد و محتویات و صفحات این کتاب یافته های تاریخی را به صورت روشن و قانع کننده کشف می کند. .....
-
ولی سونگو اثر آگوس سونیوتو بخش اول
اولیای نه گانه (ولی سونگو)، گروهی از مبلغان و چهره های مروج اسلام از قرن پانزدهم تا نیمه دوم قرن شانزدهم، از مهم ترین نقطه عطف در تاریخ گسترش اسلام در جاوه و نوسانتارا به شمار می آیند، چرا که حضور بازرگانان مسلمان از سال 674 م با گسترش عظیم اسلام در میان بومیان لزوما همراه نبود، تا اینکه مروجان…
-
اصلاح قوانین خانواده در اندونزی با مجموعه قوانین اسلامی (بخش دوم)
تاریخ شکل گیری، به روز رسانی و اصلاح قوانین خانواده اسلامی دراندونزی را نمی توان از تحول دیالکتیکی انسان شناسی حقوقی که گاه به گاه رخ داده است، جدا کرد. نیروی محرکه تکامل در روحیه تبلیغ اسلامی قرار داشت که نظریه فرهنگ پذیری را بکار برد، اما با روحیه فرهنگ پذیری کاهش یافت که عربی شدن اسلام را…
-
اصلاح قوانین خانواده در اندونزی با مجموعه قوانین اسلامی (بخش اول)
تاریخ شکل گیری، به روز رسانی و اصلاح قوانین خانواده اسلامی دراندونزی را نمی توان از تحول دیالکتیکی انسان شناسی حقوقی که گاه به گاه رخ داده است، جدا کرد. نیروی محرکه تکامل در روحیه تبلیغ اسلامی قرار داشت که نظریه فرهنگ پذیری را بکار برد، اما با روحیه فرهنگ پذیری کاهش یافت که عربی شدن اسلام را…