آنا کوزنتسووا سفیر حقوق کودکان وابسته به ریاست جمهوری فدراسیون روسیه، راه حل رفع مسائل و مشکلات مجرمانه و خشونت بار در میان نوجوانان را بررسی و کنترل برنامه های تربیتی در مدارس خواند.

به گزارش مرکز حقوق کودکان وابسته به ریاست جمهوری روسیه، در سال ۲۰۱۷ شمار افراد ۱۴ تا ۱۵ سال که مرتکب جرم می شوند از %۳۰ به %۳۵ افزایش یافته است.

آنا کوزنتسووا سفیر حقوق کودکان وابسته به ریاست جمهوری فدراسیون روسیه که در نشست مرتبط با بررسی وضعیت آموزش و نتایج حاصل از آن در پسکوف شرکت کرده بود، تاکید کرد که به منظور درک عوامل موثر در این روند و شناخت ریشه اصلی گمراهی نسل جوان بایستی برنامه های تربیتی موجود در مدارس را بررسی نمود.

سفیر حقوق کودکان وابسته به ریاست جمهوری فدراسیون روسیه تصریح نمود، در چند سال اخیر روند کاهش گروه سنی افراد مجرم در جریان است، و سهم این افراد در گروه سنی ۱۴ تا ۱۵ سال، در سال ۲۰۱۷ میلادی از %۳۰ به %۳۵ افزایش یافته است.

آنا کوزنتسووا خاطر نشان شد، موارد مذکور در رابطه با پائین آمدن سن ارتکاب جرم حاکی از آن است که مجموعه مسائل مربوط به تربیت در راس امور قرار دارند، و تحقیقات انجام شده نشان می دهد که در بسیاری از مناطق فاکتورهای مختلفی منجر به افزایش این آمار شده اند، که بایستی بررسی و به آنها پرداخته شود.

وی اظهار داشت که در حال حاضر رویکرد رسمی اتخاذ برنامه های تربیتی به گونه ای است که نه سن و ویژگی های روانشناختی کودکان را در نظر می گیرد، و نه اینکه مسائل امروزی را در خود لحاظ کرده است، و همچنین در آن اهداف خاص و مطلوب نیز در نظر گرفته نشده است.

وی افزود، مسئله تربیت و برنامه های تربیتی اجرا شده در مدارس از جمله مهمترین عوامل در جهت گیری نوجوانان به حساب می آید، و برای بررسی عوامل واقعی سیر افزایش جرم در بین نوجوانان بایستی ابتدا برنامه های تربیتی اجرا شده درمدارس مورد بررسی و کنترل قرار گیرند.

آنا کوزنتسووا سفیر حقوق کودکان وابسته به ریاست جمهوری فدراسیون روسیه تاکید نمود، پس از بازرسی و بررسی روند تربیت نوجوانان در مدارس و برنامه های آموزشی اجرا شده در این مدارس مسائل مورد شک و بحث کمتر خواهند شد، و آن زمان دقیق تر و مطمئن تر می توانیم مسئله اصلی روند تربیتی را ملاحظه کنیم، مسئله که از اهمیت فراوانی برخوردار است.

سفیر حقوق کودکان وابسته به ریاست جمهوری فدراسیون روسیه با اشاره به اینکه برای آگاهی از کیفیت برنامه های تربیتی موجود در مدارس کافی است اتفاقات و حوادث ناخوشایندی که در این مراکز آموزشی اتفاق می افتد را واکاوی نمود، تاکید کرد که بایستی نظام آموزش در روسیه مطابق با استانداردهای روز جهانی طراحی شود، و بازرسی و کنترل سراسری برنامه های تربیتی در مدراس اجرا و عملی گردد.

او به عنوان مثال، تیراندازی توسط نوجوانان به سمت محل بازی کودکان در منطقه کراسنادار، و همچنین کشتن کودک با هدف سرگرمی در شهر پرمه را یادآور شد.

منبع: خبرگزاری های ریانووستی و تاس

https://ria.ru/society/۲۰۱۸۰۹۱۸/۱۵۲۸۸۲۵۹۶۶.html

https://tass.ru/obschestvo/۵۵۷۶۲۴۱

کد خبر 2344

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
8 + 2 =