-
پایان مسابقات بینالمللی قرآن کریم در هامبورگ
مسابقات بینالمللی قرآن کریم آلمان سال ۲۰۲۴ به همت انجمن جهانی خیریه اسلامی(OCII) از ۲۰ تا ۲۲ مهر با حضور ۱۴۰ شرکتکننده از ۴۰ کشور اروپایی در هامبورگ برگزار شد.
-
پایان جنبش ضد اسلامی پگیدا: از اوج تا افول
هانس فورلندر، کارشناس علوم سیاسی از درسدن، پایان اعتراضات خیابانی جنبش پگیدا را «تصمیمی ضروری و دیرهنگام» توصیف کرده است. او معتقد است که موضوعاتی که پگیدا مطرح کرد، اکنون توسط جنبشهای راستگرای افراطی دیگر همچون حزب آلترناتیو برای آلمان (AfD)، ادامه یافته و حتی رادیکالتر شدهاند.
-
تاریخچهی پیدایش و مفهوم اصطلاح دیپلماسی غیر رسمی مردم با مردم
در ۱۵ دسامبر ۱۹۴۹، نخست وزیر و وزیر امور خارجه، آقای ژو ان لای، شخصاً انجمن دیپلماسی خلق چین، اولین نهاد دیپلماتیک مردمی در چین جدید را تأسیس و به عنوان رئیس افتخاری آن خدمت کرد. مأموریت اصلی این انجمن، در هم شکستن محاصرۀ کشورهای غربی و ایجاد وضعیت جدیدی در فضای دیپلماتیک چین جدید، از طریق…
-
تاثیر جنگ غزه بر مسلمانان آلمان
از تاریخ ۷ اکتبر ۲۰۲۳، آلمان شاهد افزایش نگرانکننده حملات اسلامهراسانه و نژادپرستانه علیه مسلمانان بوده است. با تشدید درگیریها در خاورمیانه، فضای اجتماعی نیز در آلمان تحت تأثیر قرار گرفته و منجر به افزایش قابلتوجه خشونتها و تبعیضها علیه جامعه مسلمان شده است. در این رابطه، گفتوگویی علی…
-
جامعه اسلامی بوسنی و هرزگوین:
بیانیه مجمع همه صرب ها به دنبال ایجاد سلطه فرهنگی-دینی بر قلمرو چندین کشور چند قومیتی و مذهبی است
در پی بحث اخیر در شورای امنیت سازمان ملل در مورد اوضاع بوسنی و هرزگوین، جامعه اسلامی بوسنی و هرزگوین ابراز امیدواری کرد که بازیگران بین المللی خطر واقعی ناشی از عدم جلوگیری از اجرای بیانیه مجمع همه صرب ها را جدی بگیرند.
-
استراحت در یونان برای قصابان اسرائیلی
اعتراض احزاب چپگرا و افکار عمومی یونان به عادیسازی حضور سربازان اسرائیلی
-
چالشهای اقتصادی یونان و کاهش انگیزه پسانداز در خانوارها
تقریباً ۷۰٪ از یونانیها با مشکلات مالی مواجه هستند و بیش از ۸۰٪ خانوارها توانایی پسانداز ندارند.
-
پرونده «باردینوپدی» بار دیگر به صحنه میآید
کشمکش صومعهها بر سر مالکیت اراضی تاریخی خالکیدیکا و ادعاهای پیچیده حقوقی و مذهبی
-
تبار ایرانی همسر نخستین رئیس جمهور پاکستان
گفته می شود ذوالفقار علی بوتو توسط همسر ایرانی خود نصرت بوتو که با ناهید ارتباط دوستی داشت، در سپهر سیاسی پاکستان ارتقاء یافت. او در کابینه اسکندرمیرزا به عنوان جوان ترین وزیر کابینه انتخاب شد و بعدها به مقام ریاست جمهوری پاکستان رسید.
-
هوش مصنوعی برای بهبود حکمرانی در یونان
۱۲ اقدام برای بهرهگیری از هوش مصنوعی با هدف ارتقاء خدمات عمومی
-
معرفی دو تن از فرهیختگان تونسی علاقمند به ج.ا.ایران
دکتر طاهر بن سالمه و محمد رصافی مقداد دوتن از نخبگان و فرهیختگان تونسی هستند که علاقه آنها به ج.ا.ایران باعث شد ضمن انجام پژوهش هایی در باره انقلاب اسلامی و تشیع؛ کتاب هایی را در باره امام خمینی(قدس) و رهبر معظم انقلاب به رشته تحریر در آورند.کتاب "شذرات من لآلئ القائد والولی" از جمله این کتاب…
-
کتاب های ضد صهیونیستی منتشره شده در تونس
از زمان نکبت در سال 1948، مردم تونس در مبارزه خود برای آزادی و کرامت در کنار فلسطینی ها محکم ایستاده اند. در طول دهه 1980، تونس درهای خود را به روی مقر سازمان آزادیبخش فلسطین به رهبری یاسر عرفات، که پس از اخراجش از بیروت در این کشور مستقر شد، گشود. این حمایت همچنین از طریق تظاهرات، رویدادهای…
-
بازدید وزیر فرهنگ از موزه فرهنگ آذربایجانی به نام میرزا فتحعلی آخوندُف
تیناتین رخادزه وزیر فرهنگ و ورزش گرجستان از موزه فرهنگ آذربایجانی به نام میرزا فتعلی آخوندُف بازدید کرد.
-
مهم ترین مراکز علمی و هنری تونس
مهم ترین مراکز علمی و هنری تونس
-
نیجریه، رتبه پنجم جهان در استفاده از رسانههای اجتماعی
شاخص میزان حضور کشورها در شبکههای اجتماعی به معنای اندازهگیری و تحلیل فعالیتها و تعاملات کاربران در پلتفرمهای اجتماعی مختلف در کشورهای مختلف است. این شاخص به طور کلی نشان میدهد که چقدر مردم یک کشور به استفاده از شبکههای اجتماعی پرداخته و میزان حضور آنلاین آنها در این فضاها چگونه است.…
-
تسهیل تحصیل جوانان روستایی قزاقستان در خارج از کشور
در این دیدار، کمک هزینههای تحصیلی بین دولتی که توسط مجارستان و چین ارائه میشود - ۲۵۵ و ۱۵۰ فرصت سالانه برای دانشجویان قزاقستانی - نیز مورد بحث قرار گرفت. علاوه بر این، لهستان، ویتنام، تاجیکستان و آذربایجان نیز کمک هزینههای مشابهی ارائه میدهند و در حال حاضر مذاکراتی با کانادا و سنگاپور برای…
-
تقدیر از خدمات داوطلبانه کندبان بالندران
هر سال، دانشگاه هاروارد کمکهای خارقالعاده باشگاههای فارغالتحصیلان و گروههای علاقهمند مشترک و رهبران داوطلب اختصاصی آنها را از طریق جوایز سالانه در کنفرانس رهبری فارغالتحصیلان جشن میگیرد.
-
قطعنامه پایانی حزب حاکم زیمبابوه (Zanu PF)؛ طرحی برای پیشرفت
حزب حاکم زیمبابوه که پس از استقلال این کشور قدرت را در دست دارد، بیست و یکمین کنفرانس ملی خود را برگزار کرد و در قطعنامه پایانی بر انسجام و پیشرفت کشور تأکید کرد
-
رویکرد درون نگر رئیس جمهور زیمبابوه، انعطافپذیری این کشور را تقویت میکند
زیمبابوه نگاه دورن نگر را برای پیشرفت کشور و دور زدن تحریم ها انتخاب کرده است
-
مسلمانان در سریلانکا (بخش دوم و پایانی)
مسلمانان سریلانکا را می توان به دو زیر گروه مجزا طبقه بندی کرد، مورها و مالایی ها.
-
سلسله گزارش های اقدامات فرهنگی ایالات متحده آمریکا در غنا
اقدامات فرهنگی آمریکا در غنا
قاره آفریقا برای ایالات متحده آمریکا نه تنها یک فرصت اقتصادی و سیاسی، بلکه ظرفیت عظیم انتقال و تاثیر فرهنگی محسوب می شود. آمریکا در مقابل برخی از رقبای خود نظیر روسیه و چین، بهتر می تواند از ابزارهای فرهنگی به عنوان مقوم حضور اقتصادی، سیاسی و حتی نظامی در این قاره بهره ببرد. چرا که اساساً…
-
لبیک مسلمانان هند به فراخوان نجات قانون اساسی
در بحبوحه مخالفت فزاینده با اصلاحیه لایحه وقف هند2024، طی فراخوانی از سوی مولانا ارشد مدنی، رئیس جمعیت علمای هند برای نجات قانون اساسی هند، 13 آبان ماه(سوم نوامبر) مسلمانان در استادیوم سرپوشیده ایندیرا گاندی دهلی نو گردهم آمدند تا مخالفت شان را با این لایحه اعلام کنند.
-
رئیس جمهور زیمبابوه خواستار عذرخواهی بریتانیا بعلت وحشیگری و استعمار شد
رئیس جمهور زیمبابوه خواستار عذرخواهی بریتانیا شد
پرزیدنت منانگاگوا از دولت بریتانیا خواسته است بابت حکومت استعماری وحشیانه بیش از یک قرن، که بومیان زیمبابوه را از سرزمینهایشان بیرون کرد و آنان را در معرض انواع سوءاستفادهها قرار داد، عذرخواهی کند.
-
آیا اسراییل برنده جنگ بوده است؟
پس از اینکه سازمان ملل طرح تقسیم فلسطین را به دو کشور اسرائیل و فلسطین در ۱۹۴۷ تصویب کرد، این طرح با موافقت سران اسرائیل مواجه شد؛ اما دولتهای عربی منطقه بیدرنگ آن را رد کردند. از نوامبر ۱۹۴۷ تا می ۱۹۴۸، همزمان با پایان قیمومیت بریتانیا بر فلسطین، اسرائیل با صدور منشوری، اعلام استقلال کرد.…
-
کنترل آموزش دینی در آسیای مرکزی؛ اقدامات و پیامدها
در آسیای مرکزی، آموزش دینی نقش مهمی در تاریخ منطقه ایفا کرده است، اما کنترلهای دولتی در دهههای اخیر به دلیل نیاز به مبارزه با رادیکالیسم و افراطگرایی افزایش یافته است که میتواند از طریق موسسات آموزشی و سازمان های مذهبی گسترش یابد.
-
۶۰ درصد فقرای افغانستانی کودک هستند
براساس گزارش شاخص جهانی فقر چندبعدی (امپیآی)، ۵۸.۹ درصد فقراء، در افغانستان را کودکان تشکیل میدهند. در این گزارش ۳۷ صفحهای که نشر شده، آمده است که تعداد کودکان فقیر، حدود پنج میلیون بیشتر از بزرگسالان است. بر اساس آمار ارائهشده، ۱۵.۵ میلیون کودک و ۱۰.۸ میلیون بزرگسال در افغانستان در فقر…
-
جامعهشناسی افشاگری و چالشهای اجتماعی افغانستان
در دنیای امروز، بهویژه در افغانستان، شبکههای اجتماعی به یکی از ابزارهای مهم ارتباطات و تعاملات اجتماعی تبدیل شده است. این فضاها به افراد و بهویژه زنان، این فرصت را میدهد تا نظرات و تجربیات خود را با دیگران در میان بگذارند؛ اما همزمان با گسترش فضای مجازی، زنان افغانستان با افزایش قابل…
-
دپارتمان زبان و ادبیات فارسی دانشگاه بمبئی
بخش زبان و ادبیات فارسی دانشگاه مومبای در سال ۱۹۶۴ میلادی فعالیت خود را با افتتاح بخش زبان فارسی در محیط دانشگاهی کالینا کلانشهر بمبئی یکی از دو محیط دانشگاهی خود دانشگاه مومبای آغاز کرد و در سال جاری شصتمین سال خود را با برگزاری «جشن بهار» با همت و همکاری خانه فرهنگ جمهوری اسلامی ایران جشن…
-
توافق برای افتتاح شعبه دانشگاه کوئینز بلفاست بریتانیا در آلماتی
دانشگاه نارخوز از افتتاح دفتر شعبه دانشگاه کوئینز بلفاست خبر داد. دانشگاه کوئینز بلفاست یکی از قدیمیترین مؤسسات آموزش عالی بریتانیا است که در رتبهبندی بهترین دانشگاههای جهان QS World University Rankings ۲۰۲۴ قرار دارد و عضو لیگ معتبر Russell Group است که از ۲۴ دانشگاه تحقیقاتی در سطح جهانی…
-
مفاهیم و آموزش دین شناسی در نظام آموزش عالی قرقیزستان
این مقاله به مروری بر تاریخچه و وضعیت فعلی آموزش علوم الهیات، دینی و دینشناسی در چارچوب آموزش عالی در جمهوری قرقیزستان از لحظه کسب استقلال دولتی تا به امروز اختصاص دارد.