اندونزی
-
حبیبی سنتر (مرکز حبیبی)
مرکز حبیبی بنیادی است که می خواهد بر اساس اخلاق و یکپارچگی فرهنگی و ارزشهای دینی، مدرن سازی و دموکراتیک سازی در اندونزی را پیش ببرد.
-
تامان سفری اندونزی
تامان (پارک) سفری اندونزی یک مقصد گردشگری خانوادگی با محیط زیستی و زیستگاه حیوانات در طبیعت است. تامان سفری اندونزی در منطقه چیسارُوا، شهر بوگور، جاوه غربی که بi منطقه پونچاک شهرت دارد، واقع شده است. این پارک به عنوان یک نقطه اتکای پارک ملی در کوه بزرگ پانگرانگو در ارتفاع ۹۰۰-۱۸۰۰ متر از سطح…
-
دادگاه حقوق بشر
در سال ۲۰۰۰ یک دادگاه حقوق بشر بر اساس قانون شماره ۲۶ سال ۲۰۰۰ برای بررسی انواع نقض حقوق بشر تاسیس شد.
-
مسجد چِنگ هو، نماد اسلامی - چینی در مجمع الجزایر اندونزی
اگر شما قصد سفر به شهر پالمبنگ را دارید، باید از یک مسجد منحصر به فرد با معماری چینی دیدن کنید. این مسجد به ابتکار عمل اتحادیه مسلمانان چینی اندونزی در پالمبنگ ساخته شده است .
-
کمیسیون ملی حقوق بشر
بر اساس حکم ریاست جمهوری شماره ۵۰ سال ۱۹۹۳، دولت کمیسیون ملی حقوق بشر را برای بهبود اجرای حقوق بشر در اندونزی تاسیس کرد.
-
مسجد جوگوکاریان در شهر جوگجاکارتا
این مسجد ۲۴ ساعته به عنوان مرکز عبادت، اقتصاد و فرهنگ ساکنان آن باز است.
-
مسجد گنبد طلایی در اندونزی
مسجد دِیان المهری معروف به مسجد گنبد طلایی مسجدی است که در شهر دِپوک واقع شده است. این مسجد علاوه بر محلی برای عبادت و نماز روزمره برای مسلمانان، یک منطقه گردشگری خانوادگی و جالبی است که توجه بسیاری از مردم را به خود جذب کرده است.
-
جامعه سیاست بین المللی اندونزی (FPCI)
جامعه (مطالعات) سیاست بین المللی اندونزی یک سازمان غیر انتفاعی غیر سیاسی و مستقل است که در زمینه روابط بین الملل فعالیت می کند.
-
سازمان اسلامی نهضت العلماء (NU) - اندونزی
نهضت العلماء مجمع دینی علماء و پیروان آنها است که هدف آن حفظ و محافظت، توسعه و عمل به آموزههای اسلامی مبنی بر گرایش اهل سنت و جماعت با تبعیت از یکی از چهار مذهب حنفی، مالکی، شافعی و حنبلی است.
-
مرکز مطالعات قرآنی (Pusat Studi Al-Quran مخفف PSQ) - اندونزی
مرکز مطالعات قرآنی بهطور رسمی در ۱۸ سپتامبر ۲۰۰۴ در محوطه دانشگاهی دانشکده پزشکی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه اسلامی شریف هدایت الله تأسیس شد.
-
کمیسیون ملی ضد خشونت علیه زنان
هدف اصلی این کمیسیون ملی حمایت از زنان است.
-
کمیسیون ملی حمایت از کودکان اندونزی
این کمیسیون بر حمایت از حقوق کودکان تمرکز دارد.
-
انجمن دانشجویان مسلمان
انجمن دانشجویان مسلمان در ایام استقلال که از آشفتگی، ایدئالیسم و قهرمانی همراه بود، تأسیس شد.
-
موسسه معارف (Maarif Institute)
انستیتو فرهنگی و انسانیت معارف در سال ۲۰۰۲ میلادی تأسیس شد. اساس این نهاد فعالیتهای فرهنگی در حوزههای اسلام، انسانیت و مسائل اندونزی است.
-
نگاهی به موزه هنر مدرن و معاصر در نوسانتارا (مجمع الجزایر اندونزی)
این موزه یک مقصد توریستی است که بتازگی در جاکارتا افتتاح شده است.
-
آکادمی علوم و دانش اندونزی
در سال ۱۹۵۶ میلادی از طریق قانون شماره ۶ سال ۱۹۵۶، شورای علوم و دانش اندونزی با وظیفه آماده سازی برای ارتقاء به آکادمی علوم و دانش اندونزی تشکیل شد.
-
شورای هنر جاکارتا
شورای هنر جاکارتا یک مؤسسه است که از فعالیت ها و توسعه زندگی هنری در منطقه جاکارتا حمایت می کند و توسط جامعه هنرمندان تشکیل شده است. این مرکز توسط علی صادقین، استاندار جاکارتا در ۱۷ ژوئن ۱۹۶۹ (۲۷ خرداد ۱۳۴۸ ش) راه اندازی شد.
-
دبیرخانه ملی عروسک خیمهشببازی اندونزی
دبیرخانه ملی عروسک خیمهشببازی اندونزی یک سازمان فرهنگی اجتماعی است که به توصیه رئیسجمهور سوهارتو در کنگره ای در ۱۲ اوت ۱۹۷۵ تأسیس شد.
-
موزه ملی اندونزی
پیدایش و راه اندازی این موزه به ۲۴ آوریل ۱۷۷۸ میلادی در زمان تشکیل انجمن یا جامعه هنر و علوم باتاوِیا بر می گردد.
-
کتاب اطلس والی سونگو - فهرست منابع
فهرست منابع کتاب اطلس والی سونگو
-
آشنایی با کتاب اطلس والی سونگو (اولیای نه گانه) قسمت بیستم
روند اسلامی سازی به صورت سازمان یافته و سیستماتیک در مجمع الجزایر پس از حضور دو برادر از سرزمین چمپا، یعنی رادن رحمت (سنن آمپل) و رادن علی مرتضی (سنن گرسیک) اتفاق افتاد.
-
آشنایی با کتاب اطلس والی سونگو (اولیای نه گانه) قسمت نوزدهم
به گفته جیمز پیکک اسلامی که در جاوه آمده بود، اسلام صوفی بود که به راحتی پذیرفته و مجذوب در سنکرتیسم (اختلاط فرهنگی) جاوه می شد.
-
آشنایی با کتاب اطلس والی سونگو (اولیای نه گانه) قسمت هیجدهم
حضور مسلمانان در مناطق اندونزی نشان نمی دهد که پادشاهی های محلی اسلامی تأسیس شده و نیز اشاره به این نمی کند که تغییر دین مردم محلی به صورت گسترده صورت پذیرفت. این بدان معناست که در طول بیش از ۷۵۰ سال، اسلام به صورت وسیع توسط مردم بومی مجمع الجزایر نوسانتارا، پذیرفته نشده بود.
-
آشنایی با کتاب اطلس والی سونگو (اولیای نه گانه) قسمت هفدهم
رادن فتح به عنوان حاکم، دولتمرد، هنرمند، حقوقدان، کارشناس علوم اجتماعی و همچنین عالم دینی، در توسعه هنر خیمه شب بازی مطابق با آموزه های اسلامی نقش عمده ای داشت.
-
آشنایی با کتاب اطلس والی سونگو (اولیای نه گانه) قسمت شانزدهم
سنن موریا فرزند سنن کالیجاگا بود که از جوانترین ولی سونگو به شمار می آید. وی همانند سنن کالیجاگا از طریق فرهنگ به تبلیغ می پرداخت.
-
آشنایی با کتاب اطلس والی سونگو (اولیای نه گانه) قسمت پانزدهم
سنن قدس فرزند سنن در اجرای قوانین شریعت سر سخت شناخته شده است. با این حال، مانند سایر اولیا، در تبلیغ سعی کرد، به جامعه نزدیک شود تا نیازهای آن جامعه را بداند و احساس کند.
-
آشنایی با کتاب اطلس والی سونگو (اولیای نه گانه) قسمت چهاردهم
شیخ سیتی جنار فرزند شیخ صالح، یک روحانی از مالاکا است که به عنوان مروج دکترین وحدت بنده با خدا یا وحدت الوجود معروف شده است.
-
آشنایی با کتاب اطلس والی سونگو (اولیای نه گانه) قسمت سیزدهم
سنن درجت فرزند سنن آمپل به عنوان چهره ای از ولی سونگو شناخته شد که پیام اسلام را از طریق آموزش های اخلاقی برای جامعه گسترش می داد.
-
آشنایی با کتاب اطلس والی سونگو (اولیای نه گانه) قسمت دوازدهم
سنن گونونگ جاتی فرزند سلطان هود، حاکم در قلمرو بنی اسرائیل، از خاک مصر است. استراتژی تبلیغ مورد اجرای او تقویت موقعیت سیاسی و همچنین گسترش و توسعه روابط با شخصیت های با نفوذ در چیربون، بانتن و دِماک از طریق ازدواج بود.
-
آشنایی با کتاب اطلس والی سونگو (اولیای نه گانه) قسمت یازدهم
سنن کالیجاگا فرزند تومِنگونگ ویلاتیکتا، شهردار توبان واقع در جاوه شرقی کنونی است. وی به عنوان مبلغی شناخته شد که پیام اسلام را از طریق هنر و فرهنگ گسترش می داد.