اندونزی
-
سنجش سطح عدم تحمل در زمینه های سیاسی و مذهبی
در این نوشتار، داده های چند ساله برای تتبع رشد نگرش عمومی نسبت به دموکراسی، فساد (مالی) و عدم تحمل ارائه خواهد شد.
-
شهادت امام حسین در حکایت مالایی
شهادت غمانگیز حسین با بدن خونین، دستان مقطوع، سر جدا از بدن در جهان اسلام شناختهشده است که همواره توسط بسیاری از مسلمانان یاد میشود. به مناسبت روز شهادت ایشان دردهم محرم همیشه در بسیاری از کشورها، چه اکثریت آن اهل تسنن و چه شیعه، مراسم برگزار میشود.
-
رقص سامان
رقص سامان توسط یونسکو در ششمین جلسه کمیته بین دولتی برای حفاظت از میراث جهانی ناملموس در بالی، ۲۴ نوامبر ۲۰۱۱ به عنوان میراث فرهنگی معنوی به ثبت رسید.
-
سنت و روز ملی باتیک
روز ملی باتیک (طراحی روی پارچه) عبارت است از روز گرامیداشت استقرار باتیک بهعنوان میراث فرهنگی و معنوی (شفاهی و غیرمادی یا ناملموس) بشر در ۲ اکتبر ۲۰۰۹ (۱۰ مهر ۱۳۸۸ ش) توسط یونسکو.
-
دانشگاه نهضت العلماء اندونزی (UNUSIA)
دانشگاه نهضت العلماء اندونزی (UNUSIA) دانشگاهی است در محیط سازمان اسلامی نهضت العلماء.
-
مجلس علمای اندونزی
مجلس علمای اندونزی نهادی رسمی و مشورتی مذهبی است که با عضویت علماء وشخصیت های برجسته دینی و فکری مسلمان اندونزی تشکیل شده و هدف از تشکیل آن ایجاد وحدت نظر در بین گرایشات متعدد فکری اسلامی وتحقق آرمان های مشترک اسلامی است.
-
حسین جعفر الحدّار
حسین جعفر الحدار (متولد ۲۱ ژوئن ۱۹۸۸ م یا برابر با ۳۱ خرداد ۱۳۶۷ ش) نامزد کارشناسی ارشد در تفسیر قرآن در دانشگاه اسلامی دولتی شریف هدایت الله جاکارتا و علاقه مند به مطالعات دینی و فلسفی (و تاریخی)، مدیر مؤسسه مطالعات فلسفه جاکارتا، مدیر آکادمی فرهنگی اسلامی جاکارتا و یک فعال در جنبش یا حرکت…
-
گارین نوگروهو
گارین نوگروهو (متولد جوگجاکارتا، ۶ ژوئن ۱۹۶۱؛ ۵۹ ساله) یکی از محبوب ترین کارگردانان فیلمنامه، فیلمنامه نویسان و تهیه کنندگان اندونزی است.
-
حبیب رزیق شهاب
حبیب محمد رزیق بن حسین شهاب معروف به حبیب رزیق متولد جاکارتا، ۲۴ آگوست ۱۹۶۵ برابر با ۲ شهریور ۱۳۴۴ (۵۵ سالگی)، یک شخصیت اسلامی اندونزی است که به عنوان رهبر و بنیانگذار سازمان جبهه مدافعان اسلام شناخته شده است.
-
پروفسور شفیق مغنی
پروفسور شفیق مغنی در حال حاضر استاد تمام وقت دانشکده ادب (در زمینه تاریخی فرهنگی اسلامی) دانشگاه اسلامی دولتی سونان آمپل، سورابایا است.
-
نادرشاه حسین
دکتر نادرشاه حسین متولد ۸ دسامبر ۱۹۷۳ استاد دائمی دانشکده حقوق در دانشگاه استرالیا است.
-
ویشنوتاما کوسوباندیو، وزیر سابق گردشگری و اقتصاد خلاق اندونزی
ویشنوتاما کوسوباندیو تاجر اندونزیایی است که وزیر گردشگری و اقتصاد خلاق در کابینه پیشرفته اندونزی (2019-2020) بود. وی یکی از بنیانگذاران شبکه تلویزیونی NET Mediatama Televisi است. پیش از این، او مدیر عامل شبکه تلویزیونی Trans 7، Trans TV، NET و همچنین رئیس کمیساریای NET بود.
-
ابوبکر بعاشیر
اگر می خواهید پیرمرد لجبازی را ببینید، به ابوبکر بعاشیر نگاه کنید. شرایط جسمی خوبی بدلیل سن ندارد، اما سر او سنگلاخ است. وی از پذیرش گناه خود امتناع ورزید و از بیعت و اقرار به باوفایی با جمهوری اندونزی و پانچاسیلا خودداری کرد. غیر از احکام قرآن و حدیث، برای او طاغوت است.
-
حداد علوی
حداد علوی خواننده سرودهای مذهبی اندونزیایی است. آلبوم وی با عنوان عشق حضرت رسول (چینتا رسول: Cinta Rasul) سال ۱۹۹۹ پرفروش ترین آلبوم مذهبی در تاریخ موسیقی اندونزی است. این آلبوم در نسخه ها و جلدهای مختلف بازتولید شده است.
-
دکتر عبدالمعطی
عبدالمعطی استاد دانشکده تربیت معلم دانشگاه اسلامی دولتی شریف هدایت الله جاکارتا (۲۰۱۴ تاکنون) است.
-
بویا حامکا
حاج عبدالمالک کریم امرالله یا حامکا (مخفف) عالم دینی، ادبی، مورخ و همچنین سیاستمداری بسیار مشهور در اندونزی بود.
-
مامان ماهایانا
مامان ماهایانا ادیب و شاعر اندونزیایی است. وی یکی از دریافت کنندگان جوایز افتخاری از رئیس جمهور سوسیلو بمبنگ یودهویونو سال ۲۰۰۵ بود.
-
چوت موتیا
چوت موتیا یک قهرمان ملی اندونزی از منطقه آچه بود. وی در آچه به خاک سپرده شد. وی بر اساس حکم ریاست جمهوری شماره ۱۰۷ سال ۱۹۶۴ عنوان قهرمان ملی اندونزی را به خود اختصاص داد.
-
گوس بهاء :محبوب در یوتیوب
گوس بهاء یا کیایی حاجی احمد بهاء الدین نور سلیم فرزند کیایی نور سلیم، سرپرست مدرسه شبانه روزی (حوزه) قرآن در شهر رمبانگ، جاوه میانی است. نسب وی به علمای بزرگ رسیده است. پدر او به همراه چند علمای دیگر مجالس تعلیم قرآنی از منطقه به منطقه دیگر را ترتیب داده اند.
-
محمد روسمادی
محمد روسمادی ماموریت پوشش خبری در کشورهایی از جمله: مالزی، قزاقستان، عربستان سعودی، اردن، فلسطین، اسرائیل، ترکیه، آلمان، ایالات متحده، کانادا را داشته است.
-
کیایی حاجی مفتاح الاخیار: از طلبه شدن تا رئیس کل نهضت العلماء
حضور افراد با علم و تجربه، به ویژه علمایی که اهمیت اخلاق را در زندگی می دانند، در یک سازمان مطمئناً یک فرهنگ قوی برای پیشرفت آن سازمان را ایجاد می کند. نقش و مشارکتی که از حضور او نشان داده شد، مطمئناً نمی تواند از مبارزات طولانی در زندگی او از زمان حضور در مراکز آموزشی تا ریاست بزرگترین سازمان…
-
حسین محمد
کیایی حاجی حسین محمد متولد شهر چیربون، ۹ مه ۱۹۵۳ است. پس از اتمام تحصیلات خود در مدرسه شبانه روزی اسلامی (حوزه یا پسانترن) لیربو، شهر کدیری، در سال ۱۹۷۳ تحصیلات خود را در دانشگاه دانشگاه علوم قرآن (PTIQ) جاکارتا ادامه داد و در سال ۱۹۸۰ فارغ التحصیل شد.
-
سرکار خانم انگیا إرمارینی
انگیا إرمارینی (متولد ۱۹۷۴ م) رئیس فتیات نهضت العلماء (دوره ۲۰۱۵ – ۲۰۲۰) و دبیر مرکز بهداشت نهضت العلماء است. انگیا یک سیاستمدار جوان از حزب نهصت ملت است که به عنوان معاون دبیر کل حزب فعالیت می کند.
-
پروفسور دکتر کیایی حاجی عبدالشکور یاسین
عبدالشکور یاسین در شهر ایندرامایو، جاوه غربی ۱۲ نوامبر ۱۹۶۰ متولد شد. او یک روحانی است که در ارائه مطالب سخنرانی خود در مورد اسلام از سبک علمای نهضت العلماء استفاده می کند.
-
یودیان وحیودی
یودیان وحیودی در ۱۹۷۸ از حوزه ترماس (Tremas) شهر پاچیتان و ۱۹۷۹ از حوزه المُنوِّر جوگجاکارتا فارغ التحصیل شد. لیسانس و فوق لیسانس خود را از دانشکده شریعت سونان کالیجاگا در سال ۱۹۸۲ و ۱۹۸۷ به دست آورد و لیسانس دیگری را از دانشکده فلسفه دانشگاه گاجامادا در سال ۱۹۸۶ کسب کرد.
-
صلاح الدین وحید
صلاح الدین وحید معروف به گوس صلاح روز یکشنبه، 2 فوریه 2020 ساعت 20.55 به وقت محلی پس از بحران شدید از جراحی قلب در بیمارستان قلب "هاراپان کیتا"، جاکارتا در سن 77 سالگی درگذشت. مشخصات مختصر گوس صلاح دکتر مهندس حاج صلاح الدین وحید معروف به گوس صلاح در شهر جومبانگ، جاوه شرقی 11 سپتامبر 1942 متولد…
-
حیدر باقر
حیدر باقر مدیرعامل گروه میزان است. او هنگامی که دانشجوی دانشکده مهندسی صنایع دانشگاه فناوری باندونگ (ITB) بود، به همراه دو تن از دوستان خود، ناشر میزان را در سال ۱۹۸۳ تاسیس کرد. حیدر با بورس تحصیلی فولبرایت، مدرک کارشناسی ارشد را از مرکز مطالعات خاورمیانه، دانشگاه هاروارد (۱۹۹۲) دریافت کرد.
-
پروفسور دکتر دوِیا اریس تینا پولوبوهو
پروفسور دکتر دوِیا اریس که در شهر لامپونگ، ۱۹ آوریل ۱۹۶۴ متولد شد، استاد تمام وقت جامعه شناسی دانشگاه حسن الدین ماکاسار (سولاوسی جنوبی) است. او در حال حاضر رئیس آن دانشگاه است.
-
پروفسور آری کونچورو، رئیس منتخب دانشگاه اندونزی 2019 – 2024
پروفسور آری کونچورو در سال ۱۹۶۲ متولد شد و مدرک دکترای اقتصاد خود را از دانشگاه براون دریافت کرد.
-
مرحوم بختیار إفّندی
چهره او ترکیبی منحصر به فرد از علم و دین بود. وی ضمن گذراندن تحصیلات متوسطه در کلمبیا، مونتانا، از یک حوزه دینی در جاوه میانی فارغ التحصیل شد.