علوم سیاسی > سیاست
-
شهروندان آلمانی در یک نظرسنجی جدید بیان کردند؛ تحولات سیاسی اخیر در آلمان با دوران نازیها شباهت دارد
بیش از یکسوم از شرکتکنندگان در یک نظرسنجی جدید در آلمان، گفتهاند که شباهتهایی میان تحولات سیاسی اخیر در آلمان و دوران نازیها وجود دارد. دو سوم از آنها نیز از اینکه دوباره فرهنگ مربوط به راستگرایان افراطی در جامعه آلمان نمایان شود، ابراز نگرانی کردهاند.
-
همه پرسی اصلاحات قانون اساسی
نائب رئیس ستاد انتخابات اعلام کرده عدم شرکت در انتخابات، یک جنایت است و مبلغ ۵۰۰ جنیه (حدود ۲۵ یورو) جریمه دارد.
-
حجاب رایجترین موضوع در امور سیاسی زنان
در طول تاریخ جنبش برای زنان موضوعات و چالشهای سنتی با کلاسیک نظیر سهم زنان در بازار و مسائل حقوق زنان و نیز مهاجرت اهمیت داشتهاند. اکنون با فضای رسانهای جدید این موضوعات سنتی به حاشیه رفتهاند و موضوعاتی مانند حجاب اهمیت یافته است.
-
ماهاتیر محمد؛
ماهاتیر محمد؛ سیاستمداری کهنه کار با ایده های نو
دکتر ماهاتیر محمد، که از سال ۱۹۸۱ تا ۲۰۰۳ به مدت ۲۲ سال در دور نخست و از سال ۲۰۱۸ تا کنون برای بار دوم نخست وزیر مالزی بوده است، اکنون به عنوان یکی از قدیمیترین رهبران سیاسی منتخب جهان با ۹۴ سال سن به شمار می رود که به عملگرایی و تیزهوشی و استقلال فکری و سیاسی نیز شهرت دارد.
-
در صورت تصویب کابینه، ایده رحمه للعالمین سیاست جدید پادشاهی مالزی می شود
مجاهد یوسف، وزیر امور مذهبی در دفتر نخست وزیری اعلام کرد که طرح و ایده رحمه للعالمین توسط شورای ملی امور مذهبی اسلامی مالزی و شورای سلطنتی مالزی به تصویب رسیده است.
-
آیا مراسم تاج گذاری خلاف قانون اساسی ژاپن است؟
به بهانه ادعای غیر واقعی چپگرایان در ژاپن در روزنامه آساهی
-
چالش جدید عمران خان، فشار از سوی مخالفان برای کناره گیری از نخست وزیری این کشور
رهبران احزاب مخالف نخست وزیر پاکستان که از یک سال گذشته دولت را به تقلب در انتخابات متهم کرده اند، اکنون به دولت عمران خان هشدار داده اند چنانچه که از قدرت کنار نرود، تظاهرات میلیونی برگزار می کنند.
-
شینزو آبه، طولانی ترین دوره نخست وزیری تاریخ ژاپن را به خود اختصاص داد
شینزو آبه نخست وزیر ژاپن، روز چهارشنبه ۲۹ آبان ماه ۱۳۹۸ با سپری کردن ۲۸۸۷ روز نخست وزیری، تارو کاتسورا را به عنوان نخست وزیر طولانی مدت کشور پشت سر گذاشت و رکورد تاریخی ژاپن را به نام خود ثبت کرد.
-
خلاصه ای از نظر سنجی افکار عمومی ژاپن در موضوع سیاست خارجی این کشور
در ماه مارس۲۰۲۰، وزارت امور خارجه ژاپن نظرسنجی را در مورد دیپلماسی و سیاست خارجی این کشور در سطح افکار عمومی به صورت تلفنی انجام داد و از ۴۷ بخشداری ژاپن پاسخ هایی از ۱۰۰۰ نفر در سن ۱۸ سال به بالا دریافت کرد
-
چرخش سیاست خارجی مالزی به سمت عربستان
تغییر در سیاست خارجی پس از استعفای آقای ماهاتیر محمد و انتخاب آقای محی الدین یاسین به نخست وزیری و انتصاب آقای داتوک هشام الدین حسین در رأس وزارت امور خارجه مالزی کاملا محسوس می باشد.
-
چشم اندازهای جنگ در خلیج فارس عقب نشینی کردند
رویدادهای اخیر مربوط به ایران، باعث تقویت جایگاه منطقه ای آن شده است. مردم بار دیگر کاملاً علیه آمریکا متحد شده اند و دیگر مهم نیست که انتقادات شان علیه دولتشان چیست.
-
برگزاری همایش "دسترسی آمریکا به قدرت هژمونی با سوء استفاده از قدرت نظامی – تهدیدی علیه صلح جهانی"
در پی حمله ددمنشانه پهبادهای امریکایی و شهادت مظلومانه سردار سپهبد قاسم سلیمانی روز پنجشنبه مورخ ۵/۱۱/۹۸ سازمان سوسیالیستی غنا با برگزاری همایشی تحت عنوان "دسترسی آمریکا به قدرت هژمونی با سوء استفاده از قدرت نظامی – تهدیدی علیه صلح جهانی" از تلاش های این شهید قهرمان تجلیل و قدردانی کردند.
-
تحریم احتمالی آمریکا علیه عراق در نظر تحلیلگران
جمع بندی جنبه های مثبت و منفی تحریم ها
-
ادامه تنش میان آمریکا و ایران،دردسرهای بیشتر فیلیپین
Neda”" (اداره ملی اقتصاد و توسعه فیلیپین) می گوید، ادامه تنش ها میان آمریکا و ایران مانند جنگ تجاری آمریکا و چین نیست که بر فیلیپین اثر گذاشته است، اینبار بحران خاورمیانه فیلیپین را با چالش های بسیار بزرگی روبرو کرده است و رسیدن به این نتیجه هم بر اساس واقعیت های موجود و هم تحلیل موسسات بین…
-
واکنش تروریسم دولتی آمریکا پس از ترور شهید سلیمانی و ابومهدی
آمریکا وزیر خارجه ی قطر ـ شیخ محمد بن محمد ال ثانی ـ را برای میانجی گری برای دولت عراق فرستاد.
-
سیاست ترامپ جهان را به سمت جنگ می برد
رئیس نهضت ملی مردم پاکستان آقای ایاز لطیف پلیجو گفته است که سیاست جنگ طلبانه ترامپ، جهان را به سمت جنگ پیش خواهد برد.
-
اشتباهات بزرگ سیاسی عمران خان
روزنامه نیوز مقاله "سلیم صافی" روزنامه نگار برجسته پاکستانی را با عنوان «اشتباهات سیاسی بزرگ» به چاپ رسانده که به ۷ اشتباه راهبردی عمران خان در مسائل بین المللی و منطقه ای پرداخته است
-
بررسی نظام انتخاباتی عراق
عراق پس از سقوط حاکمیت رژیم بعث شاهد کاربست نظام انتخاباتی تناسبی است که با توجه به شرایط خاص عراق به ویژه وجود اقوام و ادیان و طوایف مختلف برگزیده شده است.
-
نقش مذاکرات آمریکا و طالبان در صلح افغانستان
آیا مذاکرات امریکا و طالبان میتواند منجر به صلح در افغانستان شود؟ در این مذاکرات، آیا دو طرف منافع مردم و دولت افغانستان را مد نظر خواهند داشت؟
-
بیانیه پایان حکومت نظامی در میندانائو
حکومت نظامی در مجمع الجزایر فیلیپین در ساعت ۱۲ نیمه شب ۳۱ دسامبر ۲۰۱۹ میلادی پس از گذشت دو سال و سه ماه ( ۹۵۳ روز) خاتمه یافت.
-
معرفی کتاب: نزاع بر سر سوریه و ابعاد ژئوسیاسی
کتاب "الصراع علی سوریه و الأبعاد الجیوسیاسیة.. الخفایا – الأدوات – الاتجاهات السیاسیه" نوشته آقای عبدالله احمد در قطع متوسط در حدود ۲۰۰ صفحه ، شامل یک مقدمه و سه فصل توسط انتشارات دار الرضا منتشر شده است.
-
حزب کمونیست فیلیپین
حزب کمونیست فیلیپین با ریشه روسی و شاخ و برگ چینی در ۲۶ دسامبر ۱۹۶۷ میلادی توسط فردی به نام " هوزه ماریا سیزون" که در حال حاضر هشتاد ساله بوده و به صورت تبعیدی در هلند اقامت دارد تاسیس شد.
-
مواضع آقای برهم صالح
با توجه به اظهارات برهم در مورد فساد و ضعف اداری و با توجه به مصاحبه هایی که از وی بازگو می شود ایشان به آینده ی شیعیان عراق در حکومت امیدی ندارد
-
گزارش تظاهرات بغداد مورخ(۵-۱۲-۲۰۱۹)
گفته می شود حدود یک میلیون نفر در این تظاهرات شرکت کردند.
-
گزارش نماینده سازمان ملل در عراق
نماینده ی سازمان ملل متحد در عراق ـ جینین بلاسخارت ـ طی سخنانی در شورای امنیت شرایط عراق را تشریح نموده است.
-
آیا پایان جنگ به معنای پایان بحران سوریه است
مرکز پژوهشی مداد در چارچوب برنامه ای مطالعاتی ، پرسش مربوط به استمرار بحران یا جنگ در سوریه را مطرح می نماید تا دیدگاه پژوهشگران و مرتبطین با روند جاری سوریه ، همراه با ارائه پیشنهادات در مورد موانع پایان یافتن یا حل بحران در سوریه و چگونگی تعامل با چالش های باقیمانده بحران یا جنگ یا چالش های…
-
رویکرد جدید عربستان سعودی در عراق
مرکز مطالعات بین المللی و راهبردی آمریکا در مقاله ای که توسط رناد منصور به قام تحریر درآمده است به بررسی رویکرد جدید عربستان سعودی در عراق پرداخته است.
-
چالش های پیش روی دولت عادل عبدالمهدی
عادل عبدالمهدی در چهار سال دوره نخست وزیری خود دوران سخت و دشواری را در پیش دارد.
-
آمریکا ناگزیر از عقب نشینی در عراق
از زمان آغاز تظاهرات مردم عراق در تاریخ ۱ ـ ۱۰ ــ ۲۰۱۹ تاکنون موضع گیری های آمریکا تغییرات و نوسانات بسیار زیادی داشته است.
-
مبانی سیاست خارجی جمهوری قرقیزستان
مبنای قانونی سیاست خارجی قرقیزستان را قانون اساسی، اصول و مقررات حقوق بینالملل، قانون تعامل نهادهای دولتی در حوزه سیاست خارجی جمهوری قرقیزستان، طرح راهبردی توسعه جمهوری قرقیزستان برای سالهای ۲۰۴۰-۲۰۱۸ و نیز سایر اسناد قانونی این کشور تشکیل میدهند.