براساس این گزارش، دکتر عارف علوی، رئیس جمهور پاکستان از دانشگاه ها خواسته است تا نقش همه جانبه و فعال خود را برای جلوگیری از افراط گرایی و خشونت در جامعه به ویژه دانشجویان ایفا کنند و آن ها را به سمت مثبت اندیشی هدایت نمایند. وی این اظهارت را طی سخنانی در کنفرانس ملی صلح بیان کرد که به همت معاونین دانشگاهی، کمیسیون آموزش عالی پاکستان، "نکتا" و سازمان غیردولتی "بنیاد آگاهی" برگزار شد، بیان کرد. این کنفرانس با حضور دکتر مختار احمد، رئیس کمیسیون آموزش عالی و تعداد زیادی از معاونین و اساتید دانشگاه های مختلف کشور برگزار شد. رئیس جمهور پاکستان گفت: دانشگاه ها باید به طور منظم نشست های آموزشی را برای مدیران و اعضای هیأت علمی خود ترتیب دهند و ظرفیت آن ها را افزایش داده و توانایی دانشجویان را برای مقابله با افراط گرایی، توسعه دهند.
منبع:
(روزنامه نوای وقت، بول نیوز، اسلام تایمز، اردو پوائنت مورخ 19 خردادماه 1402)
https://www.nawaiwaqt.com.pk/E-Paper/islamabad/2023-06-09/page-10/detail-45https://www.bolnews.com/urdu/2023/06/08/politics/president-urges-universities-to-play-role-in-preventing-extremism/index.html
ملاحظه :
طی چند سال اخیر در پاکستان عدم تحمل، افراط گرایی و خشونت افزایش یافته است، این تحرکات در زمینه مذهبی و سیاسی بسیار افزایش یافته و به حدی رسیده است که چهره پاکستان را در سراسر جهان مخدوش جلوه می دهد. در سال های گذشته عدم تحمل، افراط گرایی و خشونت مذهبی به اوج خود رسیده بود که تا حدی به دلیل سعی و تلاش علمای همه مکاتب فکری، کاهش یافته است، اما اکنون عدم تحمل، افراط گرایی و خشونت سیاسی به اوج خود ر سیده است که در نتیجه آن در 9 می 2023 سال جاری، وقتی که عمران خان، نخست وزیر سابق پاکستان در یک پرونده فساد مالی دستگیر شد، خشونت، محاصره و به آتش کشیدن مراکز حساس نظامی و دفاعی پاکستان که یک نماد ملی تلقی می شود و این حمله در واقع مترادف با حمله به پاکستان است، موسسات آموزشی پاکستان را وادار کرده که نسل جوان خود را برای جلوگیری از این تحرکات راهنمایی کنند. این همایشی در همین راستا توسط نهادهای آموزشی پاکستان تحت عنوان "کنفرانس ملی صلح"برگزار شده است.
نظر شما