جوانان و آینده کشور قربانی مواد مخدر می شوند

جوانان و آینده کشور قربانی مواد مخدر می شوند. قاچاق مواد مخدر در کشور بیداد می کند. با افزایش قیمت الکل، تقاضا برای قرص‌های مخدر ارزان‌تر و در دسترس‌تر افزایش یافته است. هیچکس صدای فریاد و گریه مادر و پدر و خانواده را نمی شنود! واقعیت این است که به قدر کافی برای مبارزه با مواد مخدر و نجات کسانی که در دام اعتیاد افتاده اند، تلاشی صورت نمی گیرد.

جوانان و آینده کشور قربانی مواد مخدر می شوند

تولین ترک اوغلو

جوانان و آینده کشور قربانی مواد مخدر می شوند. قاچاق مواد مخدر در کشور بیداد می کند. با افزایش قیمت الکل، تقاضا برای قرص‌های مخدر ارزان‌تر و در دسترس‌تر افزایش یافته است.

هیچکس صدای فریاد و گریه مادر و پدر و خانواده را نمی شنود!

واقعیت این است که به قدر کافی برای مبارزه با مواد مخدر و نجات کسانی که در دام اعتیاد افتاده اند، تلاشی صورت نمی گیرد.

جوانان و آینده این کشور قربانی مواد مخدر می شوند. چطور می شود که بازرسان گمرک چشم های خود را به روی ورود مواد مخدر به این کشور، می بندند؟

اگر کامیون های حامل مواد مخدر می توانند به این راحتی از گمرک عبور کنند، به این معنی نیست که ما نیز به روی آن چشم بسته ایم یا در آن شریک هستیم؟ آیا بازرسی گمرک سرسری و فرمالیته است؟

آیا ممکن است در بازرسی های گمرکی، ماموران یا بازرسان مواد مخدر را کشف نکنند، این مواد در اسکن اشعه ایکس قابل مشاهده نباشد، از سوی سگ های موادیاب کشف نشود؟

چنین چیزی ممکن است؟ این امر تنها زمانی ممکن است که وجدان خود را از دست داده باشیم. اگر پدر و مادری که در این شرایط دشوار اجتماعی با سختی و مشقت فرزندانشان را بزرگ کرده اند، با صحنه خودکشی و حلق آویزی جوانانشان مواجه می شوند یعنی مشکل اجتماعی به نقطه حاد رسیده است.

این مادران کسانی هستند که از مشاغل خدماتی سعی در امرار معاش دارند، با نظافت خانه های دیگران فرزندانشان را بزرگ می کنند به امید اینکه آنها درس بخوانند، شغل خوبی پیدا کنند و آینده خود را بسازند....

اما این اتفاق نیفتاد، این امر محقق نشد چرا؟ چون خانواده ها و دولت نتوانستند از فرزندان و شهروندان خود محافظت کنند.

بنا به اعلام ستاد مبارزه با اعتیاد (Yeşilay ) سن مرگ بر اثر مواد مخدر به 13 سال کاهش یافته است.

گزارش اخیر اداره کل امنیت درباره مصرف مواد مخدر ترکیه حقیقت وحشتناکی را فاش کرد. این گزارش حاکی از آن است که مرگ و میر ناشی از مواد مخدر نسبت به سال قبل چهار برابر شده و سن مرگ و میر به 13 سال کاهش یافته است.

در سال 2020-2021 شهرهای ایسپارتا، دنیزلی و ادیرنه در سه رتبه اول مصرف هروئین قرار داشتند. شهر کارامان در اکستازی و شهر آیدین در متامفتامین رتبه اول را داشت.

از نظر مصرف حشیش، به نظر می رسد شهر آدی یامان با سرانه 13287 میلی گرم از سایر کلانشهرها پیشی گرفته است.

مت آمفتامین ماده ای در گروه مواد مخدر محرک است که پتانسیل اعتیاد بالایی دارد،  ارزان و قابل دسترسی و استفاده آسان است.

از آنجایی که میزان اعتیاد بالاست، پس از شروع مصرف این ماده، کنترل میل شما به این ماده بسیار دشوار می شود و به طور طبیعی علاقه به آن افزایش می یابد.

ویژگی هایی مانند ارزان بودن، تقاضای غیرقابل کنترل به دلیل اعتیاد شدید به این ماده و دسترسی آسان باعث افزایش مصرف متامفتامین می شود. نوجوانان اغلب ارزان ترین مواد مخدر را ترجیح می دهند. بعد از مدرسه به راحتی می توانند به آنها دسترسی پیدا کنند.

در اواخر قرن بیستم مصرف مواد مخدر در ترکیه رواج یافت و به کشوری تبدیل شد که بیشترین میزان مواد مخدر در آن کشف و ضبط می شد.

ایران با 52 درصد سهم پیشتاز بود. ترکیه با 10 درصد و پاکستان با 9 درصد در رتبه بعدی قرار دارند. کشورهایی که بیشترین کشف مواد مخدر را دارند ایران و ترکیه می باشند.

مصرف مشروبات الکلی، دخانیات، داروها، مواد مخدر و سایر مواد یک مشکل عمده سلامت در کشور ما و سراسر جهان است.

این مشکل با همکاری خانواده ها و نهادهای ذیربط و دولتی قابل حل است. نباید اجازه دهیم آینده روشن ترکیه نابود شود.

لینک خبر:

https://www.internethaber.com/bu-ulkenin-gencligi-gelecegi-uyusturucuya-kurban-ediliyor-2389596y.htm

کد خبر 23052

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
7 + 3 =