خبرگزاری فرانسه گزارشی از بازار آثار هنری در جهان منتشر کرده و در آن آورده است که در شش ماهه نخست سال میلادی جاری که در پایان آن هستیم هر چند از حجم فروش آثار هنری در تالارهای حراج در جهان کاسته شده اما نرخ آثار ارائه شده با افزایش بسیار روبرو بوده است.

          خبرگزاری فرانسه گزارشی از بازار آثار هنری در جهان منتشر کرده و در آن آورده است که در شش ماهه نخست سال میلادی جاری که در پایان آن هستیم هر چند از حجم فروش آثار هنری در تالارهای حراج در جهان کاسته شده اما نرخ آثار ارائه شده با افزایش بسیار روبرو بوده است. در این گزارش در خصوص میزان کاهش حجم فروش آثار به ۴/۱۷ درصد کم تر از سال میلادی گذشته اشاره شده و آمده است که در برخی نقاط دیگر جهان مانند هنگ کنگ که قطب حراج آثار هنری در آسیا می باشد، بر خلاف فرانسه شاهد رشد چشمگیر حجم فروش آثار می باشیم.

          استناد این خبرگزاری به بررسی یک موسسه کارشناسی در مورد قیمت آثار هنری فاخر منتشر کرده، می باشد، که در عین این ملاحظات در آن تاکید شده است که تقاضا برای خرید آثار هنری بالاست اما ظاهرا فروشندگان منتظر زمان مناسب می باشند.

          یادآوری می شود بر اساس آمارهای موجود حجم مبادلات آثار هنری ثبت شده فقط در چند بازار شناخته شده سوئیس، آمریکا و هنگ کنگ در سال ۲۰۱۸ بالغ بر  ۳/۵۱ میلیارد دلار بود. هم اکنون نیز بیش از ۱۴ هزار تالار حراج در سراسر جهان به معرفی و فروش آثار هنری مشغولند که میزان فروش آن ها در سال میلادی گذشته بالغ بر ۵/۲۸ میلیارد دلار بوده است که فقط ۵ تالار حراج مهم به تنهایی بیش از ۵۰ درصد این فروش را در دست دارند.

          میزان فروش گالری ها و مجموعه داران به تنهایی نیز رقمی معادل ۷/۳۳ میلیارد دلار در سال ۲۰۱۸ بوده است. بر اساس گزارش های موجود در ۲۰ سال گذشته بازار فروش آثار هنری با افزایشی معادل ۴۵۶ درصد روبرو بوده و بخش قابل توجهی از علت آن ورود بازیگران جدید این بازار از چین می باشد.

          در سال میلادی گذشته چین و آمریکا هر یک به تنها ۳۰ درصد این بازار، انگلیس حدود ۲۰ درصد و فرانسه حدود ۳/۵ درصد بازار جهانی آثار هنری را در تصرف خود داشتند. بیش ترین فروش آثار هنری در بخش هنرهای معاصر در نیویورک (۴۳ درصد)، لندن (۲۲ درصد)، هنگ کنگ (۱۰ درصد) و پکن (۸ درصد) بوده است. پاریس که در سال ۱۹۵۰ میلادی محل فروش بیش از ۸۰ درصد آثار هنری بود در سال ۱۹۹۰ به ۴۰ درصد و در سال ۲۰۱۰ به ۵ درصد و در سال ۲۰۱۶ به ۳ درصد کاهش یافت.

کد خبر 685

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
1 + 11 =