فرهنگ
-
مفاخر اندونزی(بخش اول)
اندونزی، با جمعیتی بالغ بر ۲۸۰ میلیون نفر، چهارمین کشور پرجمعیت جهان و بزرگترین مجمعالجزایر دنیا، گنجینهای ارزشمند از تاریخ و فرهنگ غنی است .
-
میراث فرهنگی و هنری و مفاخر اندونزی و نسبت آن با ایران
اندونزی، مجمع الجزایری پهناور با بیش از ۱۷ هزار جزیره، نمونهای بی بدیل از تنوع فرهنگی و قومیتی است. این کشور که در گذرگاه "مسیر ادویه" قرار دارد، از دیرباز نقشی کلیدی در تبادلات فرهنگی، اقتصادی و هنری بین آسیا و سایر نقاط جهان ایفا کرده است. ایران نیز با تمدنی کهن و فرهنگی غنی، همواره در...
-
اندونزی سرزمین تنوع فرهنگی و مذهبی
اندونزی، کشوری متشکل از هزاران جزیره و اقوام گوناگون، یکی از متنوع ترین کشورهای جهان ازنظر فرهنگی، مذهبی و قومی است. این کشور با جمعیتی بالغ بر ۲۸۰ میلیون نفر، بیش از ۳۰۰ گروه قومی و زبانی مختلف را درخود جای داده است. اندونزی با داشتن بزرگ ترین جمعیت مسلمانان جهان، خانه ادیان متنوع دیگری…
-
جشنواره بین المللی فرهنگی اندونزی ۲۰۲۴
جشنواره بین المللی فرهنگی اندونزی ۲۰۲۴ وارد سومین سال خود شده و از۱۰ تا ۱۶ اکتبر ۲۰۲۴ با موضوع «از طریق فرهنگ ما یکی میشویم» درتامان مینی اندونزی و آنچول با حضور ۱۰ کشور شرکت کننده برگزار گردید.
-
ازدواج زودهنگام در اندونزی؛ چالش ها و پیامدها
اندونزی با جمعیت بیش از ۲۸۰ میلیون نفر و ترکیبی از فرهنگ ها و باورهای مذهبی متنوع، یکی از پرچالشترین کشورهای جهان در زمینه مسائل اجتماعی و فرهنگی است. یکی از مسائل اصلی اجتماعی در این کشور ازدواج زودهنگام دختران نوجوان است که در بسیاری از مناطق روستایی و محروم رواج دارد. این مسأله بهویژه…
-
باتیک؛ هنری اصیل با جایگاهی جهانی در اندونزی
باتیک، این هنر دیرینه و نفیس، نمادی از فرهنگ، هویت و تاریخ اندونزی است که به یکی از شناخته شدهترین میراث های فرهنگی و هنری این کشور تبدیل شده است. این هنر که شامل طراحی نقش های پیچیده و جذاب بر روی پارچه است، نه تنها در فرهنگ محلی و آداب و رسوم اندونزیایی نقش دارد، بلکه درصنایع مد، طراحی…
-
سینمای معاصر اندونزی (2)
سینما و فیلم در اندونزی تحت تأثیرنگرش های اسلامی، مذهبی واخلاقی و همچنین تمدن اسلامی قرارگرفته است. جامعه اندونزی عمدتا˝ مسلمان اند و به این ترتیب ارزش های اسلامی نقش مهمی درشکل دادن به چشم انداز فرهنگی این کشور، ازجمله صنعت فیلم ایفا می کنند. برخی از فیلم های معاصر اندونزی به بررسی مضامین…
-
جامعه و نظام اجتماعی اندونزی
جامعه و نظام اجتماعی اندونزی از تنوع فرهنگی، قومی و مذهبی بسیاری برخوردار است که تأثیر عمیقی بر ساختارهای اجتماعی، فرهنگی و سیاسی این کشور دارد.
-
سینمای معاصر اندونزی(1)
سینما و فیلم در اندونزی تحت تأثیرنگرش های اسلامی، مذهبی واخلاقی و همچنین تمدن اسلامی قرارگرفته است. جامعه اندونزی عمدتا˝ مسلمان اند و به این ترتیب ارزش های اسلامی نقش مهمی درشکل دادن به چشم انداز فرهنگی این کشور، ازجمله صنعت فیلم ایفا می کنند. برخی از فیلم های معاصر اندونزی به بررسی مضامین…
-
باسوکی عبدالله نقاش اندونزیایی
باسوکی عبدالله نقاش معروف اندونزیایی به دلیل توانایی اش در به تصویر کشیدن پرتره و صحنه های طبیعی است. او در 25 ژانویه 1915 (۴ بهمن ۱۲۹۳) در شهر سوراکارتا، جاوه مرکزی به دنیا آمد و در 5 نوامبر 1993 (۱۴ آبان ۱۳۷۲) در جاکارتا درگذشت.
-
بررسی و تحلیل اقتصاد فرهنگ اندونزی(بخش دوم)
بررسی تاریخی سیاست گذاری های فرهنگی در کشور اندونزی نشان می دهد که به طور رسمی دست کم از زمان استعمار هلند و ژاپن نوعی سیاست گذاری کلان فرهنگی در این کشور تعریف و پیاده سازی شده است.
-
بررسی و تحلیل اقتصاد فرهنگ اندونزی(بخش اول)
بررسی تاریخی سیاست گذاری های فرهنگی در کشور اندونزی نشان می دهد که به طور رسمی دست کم از زمان استعمار هلند و ژاپن نوعی سیاست گذاری کلان فرهنگی در این کشور تعریف و پیاده سازی شده است.
-
تحول و سیاستگذاری فرهنگی اندونزی در وزارت گردشگری و آموزش و فرهنگ
در ساختار سیاسی-اداری اندونزی وزارتخانهی تخصصی که صرفاً به قوانین و سیاست های فرهنگی اختصاص یافته باشد، وجود ندارد و امور فرهنگی توسط چند نهاد دولتی مانند وزارت گردشگری و اقتصاد خلاق و وزارت آموزش، فرهنگ، پژوهش، و فناوری مدیریت میشوند.
-
تأثیر زبان و ادبیات فارسی بر زبان و فرهنگ اندونزی- زمینه ها و فرصت های جمهوری اسلامی ایران
زبان و ادبیات فارسی از دیرباز به عنوان یکی از غنیترین و پرمحتواترین فرهنگ ها درجهان شناخته شده است.
-
تحلیل و بررسی توسعه بازار صادرات و واردات فرهنگی در اندونزی (بخش دوم)
رویج برنامههای تبادل فرهنگی (با رویکرد توسعه اقتصادی) بین جمهوری اسلامی ایران و کشور اندونزی از اهمیت ویژه در راهبرد تعمیق حضور طولانی مدت ایران در بازار فرهنگی اندونزی برخوردار است. از جمله فرصت موجود در این بخش می توان به تاکتیک هایی نظیر حضور فعال در نمایشگاههای هنری (در زمان نگارش این…
-
بررسی نشر کتب اسلامی در اندونزی
انتشارات اسلامی دراندونزی با حضور ناشران جدید خصوصا درحوزه نشرالکترونیک توسعه فراوانی پیدا کرده است. بسیاری از ناشران اسلامی بدنبال تغییر رویه و برطرف کردن نیازهای اساسی مخاطبان هستند. دراین مقاله تلاش شده به زمینه های بروز انتشارات اسلامی و انحرافات آن اشاره هم شود.
-
تفاوت رسانه های اجتماعی در میان شیوع کووید-۱۹
این نوشتار وجود رسانه های اجتماعی یوتیوب، اینستاگرام و واتساپ را در میان شیوع کووید-۱۹ در میان جوامع مجازی در اندونزی بحث می کند. توسعه رسانه های اجتماعی هر ساله بخصوص در شرایط شیوع ویروس کرونا بسیار افزایش می یابد. توسعه رسانه های اجتماعی در اندونزی با افزایش بسیار چشمگیری روبرو شده است. اندونزی…
-
مرکز مطالعات ستاره شناسی دانشگاه احمد دهلان، جوگجاکارتا
مرکز مطالعات ستاره شناسی دانشگاه احمد دهلان، جوگجاکارتا یک مرکز مطالعاتی است که بر توسعه آموزش و تحقیقات ستاره شناسی تمرکز دارد. پس از چندین سال وقفه، این مرکز از ژانویه ۲۰۱۴ با صدور حکم رئیس مرکز تحقیقات و رئیس دانشگاه احمد دهلان، فعالیت های تحقیقاتی و آموزش ستاره شناسی را دوباره شروع کرده…
-
پروفسور دکتر نیایو خدیجه، اولین رئیس دانشگاه زن در دانشگاه رادن فتح پالمبانگ
پروفسور دکتر نیایو خدیجه (Nyayu Khodijah) رئیس دانشگاه اسلامی دولتی رادن فتح پالمبانگ دوره ۲۰۲۰-۲۰۲۴ است.
-
کتاب "سواد دیجیتال برای طلبه هزاره"
دانشگاه اسلامی دولتی سونان آمپِل سورابایا، جاوه شرقی این کتاب با عنوان "سواد دیجیتال طلبه هزاره: کتاب راهنمای طلاب در عصر سیل اطلاعات" مورد توجه خوانندگان قرار گرفته است. این را نویسنده هنگام سخنرانی در یک نشست آنلاین "بررسی کتاب" که توسط سیبرکراسی (Siberkreasi) و وزارت ارتباطات و انفورماتیک
-
رد طرح مالیات مدارس در اندونزی
نهضت العلماء و محمدیه متفق القول اند که طرح مالیات مدارس را رد کنند
-
دانشگاه پارامدینه
دانشگاه پارامدینه یک مؤسسه آموزش عالی است که هدف آن تولید فارغ التحصیلانی است که دارای عمق ایمان، حساسیت وجدان، تیز بینی، توانایی کار، وسعت بینش و استقلال روحیه باشند.
-
پروفسور دکتر دیدیک جنیدی رحبینی، رئیس جدید دانشگاه پارامدینه
پروفسور دکتر دیدیک جنیدی رحبینی، یک دانشگاهی، استاد دانشگاه و اقتصاددان است که کتاب ها، مقالات و نوشته های زیادی را در رسانه های جمعی مختلف نوشته است. دیدیک همچنین یکی از چهره های حزب امانت ملی (PAN) است که به عنوان عضوی از مجلس نمایندگان اندونزی برای دوره نمایندگی ۲۰۰۴ – ۲۰۰۹ خدمت کرد. دیدیک…
-
چهار ژورنال برتر دانشگاه های اسلامی
رتبه بندی ژورنال دانشگاه های اسلامی دولتی در سطح جهان همچنان افزایش می یابد. اخیراً، چهار ژورنال دانشگاه های اسلامی دولتی از Scimago Journal & Country Rank یا SJR بالاترین رتبه Q۱ یا Quartile ۱ را از آن خود کردند و بالاترین در آسیا در زمینه مطالعات دینی قرار گرفتند.
-
مامون مراد البرباسی
مأمون مراد البرباسی، به عنوان رئیس جوان دانشگاه محمدیه جاکارتا منصوب شد.
-
نوار غزه: سرزمین موعود، انتفاضه و پاکسازی قومی
نام کتاب: نوار غزه: سرزمین موعود، انتفاضه و پاکسازی قومی نام نویسنده: تریاس کونچهیونو، روزنامه نگار ارشد و معاون سابق سردبیر روزنامه کمپاس سال نشر: ۲۰۰۹ تجاوزات اسرائیل در نوار غزه باعث
-
انجمن هنرمندان فرهنگیان مسلمان اندونزی (Lesbumi)
انجمن هنرمندان فرهنگیان مسلمان اندونزی (Lesbumi) سازمان فرهنگی نهضت العلما است. وجود این انجمن پاسخی از سازمان فرهنگی حزب کمونیست اندونزی بود که در آن زمان در زمینه فرهنگی بسیار تأثیرگذار بود. همانند سایر زمینه های فعالیتهای انجام شده توسط حزب کمونیست، در زمینه فرهنگ نیز سازمان فرهنگی حزب…
-
کیایی حاجی آگوس سونیوتو، مورخ بسیار فاخر اندونزی
مورخان و مردم اندونزی، به ویژه شهروندان نهضت العلماء، کیایی حاجی آگوس سونیوتو را از دست داده اند. وی در روز سه شنبه، ۲۷ آوریل ۲۰۲۱ مصادف با ۱۵ رمضان ۱۴۴۲ هـ. درگذشت. وی آخرین بار در بیمارستان نیروی دریایی دکتر راملان، سورابایا، جاوه شرقی در حدود ساعت
-
رونمایی از کتاب "رومی خوانی: کتاب عشق و آیات عرفانی"
۲۱ فروردین ماه سال جاری رونمایی از کتاب "رومی خوانی: کتاب عشق و آیات عرفانی" با حضور شخصیت هایی همچون دکتر حیدر باقر، کیایی حسین محمد، پروفسور إتین انور، اولی الابصار عبدالله و ... برگزار شد.
-
اتحادیه طراحان و کارآفرینان مد اندونزی (APPMI)
سال تاسیس: این اتحادیه در ۲۲ جولای ۱۹۹۳ تأسیس شد رئیس اتحادیه: خانم پوپی دارسونو چشم انداز: طراحانی که در صنعت مد اندونزی برای ملت کار می کنند و آثاری داشته باشند وظایف: پرورش، ارتقا و توسعه تصویر مد اندونزی