برگزاری جشنواره سنتی "کته" در نخجوان

به گزارش روزنامه "شرق قاپیسی" مورخ ۱۸ آوریل ۲۰۲۲، مطابق ۲۹ فروردین ۱۴۰۱ در مجموعه موزه تاریخی معماری "قلعه نخجوان " جشنواره کته" برگزار شد. جشنواره دو روز ادامه داشت.

به گزارش روزنامه "شرق قاپیسی" مورخ ۱۸ آوریل ۲۰۲۲، مطابق ۲۹ فروردین ۱۴۰۱ در مجموعه موزه تاریخی معماری "قلعه نخجوان " جشنواره کته" برگزار شد. جشنواره دو روز ادامه داشت.

https://www.serqqapisi.az/storage/postImage/16500995235183511347_750x500_16-04-2022_15-30-17.jpg

 این جشنواره با حضور حدود ۲۳۰ نفر کشاورز بصورت خانوادگی از مناطق جمهوری خودمختار و شهر نخجوان، از جمله نمایندگان مشاغل حوزه های مختلف کشاورزی برگزار شد.

https://www.serqqapisi.az/storage/postImage/16500995231276711105_750x500_16-04-2022_15-30-09.jpg

در این جشنواره انواع "کته" های مناطق مختلف جمهوری خود مختار نخجوان و طرز تهیه آنها به نشان درآمد. بازدیدکنندگان از جشنواره به صورت زنده شاهد تهیه انواع "کته ها" و ارائه آنها روی میز بودند. کته یکی از غذا های سنتی نخجوان و آذربایجان می باشد که از گیاهان خوردنی و خمیر تهیه می شود.

در این جشنواره نمونه های دیگر از غذاهای نخجوانی مربوط به فصل بهار که از گیاهان دارویی مانند "شومو"،"چیریش"، "گیجیتکن"، "غاز آیاغی"، "قوزو قولاغی"، "غارچ" تهیه می شود، به نمایش گذاشته شد. استادان موسیقی و هنر  نیز به این جشنواره احیا بخشیدند.

ساکنان جمهوری خودمختار به همراه گردشگران دیگر مناطق و همچنین مهمانان خارجی در این جشنواره حضور داشتند.

https://www.serqqapisi.az/xeberler/naxcivanda-enenevi-kete-festivali-kecirilir-fotolar

کد خبر 11805

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
3 + 2 =