دین
-
اسلام هراسی در یونان
این گزارش با در نظر گرفتن همهی پیشرفتهای محلی، ملی و بینالمللی، وجود اسلام هراسی در سال ۲۰۱۹ در یونان را بررسی میکند. نتیجهی اصلی این است که اسلام هراسی همچنان در بخشهای مختلفی در سراسر کشور وجود دارد. هرچند که اسلام هراسی بیشتر در سطح گفتمانی پدیدار شده و مواردی همچون نفرت پراکنی علیه…
-
روزه داری در مسیحیت ارتدکس یونان
آئین روزه داری در بسیاری از ادیان و با شیوه های گوناگون برگزار می گردد. گرچه سنت روزه داری بر اساس دستورات دینی، مناسک خاص خود را دارد اما فرهنگ های مختلف در شیوه برگزاری این مراسم بی تاثیر نبوده اند. سنت روزه داری در یونان بر اساس آموزه های مسیحیت ارتدکس شرقی است اما آداب و رسوم یونان باستان…
-
همایش مسلمانان شرق اروپا و چالش های پیش رو
همایش مسلمانان شرق اروپا و چالش های پیش رو به همت انجمن مسلمانان اروپا به ریاست عبدالوحید نیازف و با مشارکت انجمن مسلمانان یونان عصر روز چهارشنبه مورخ ۲۳/۴/۱۴۰۰ در سالن همایش هتل کاراول در آتن برگزار گردید.
-
وضعیت مسلمانان یونان
صبح روز چهارشنبه مورخ ۱۳/۰۵/۱۴۰۰ دکتر یشار شریف داماد اغلو استاد بخش مطالعات اسلامی دانشگاه ارسطو با حضور در رایزنی فرهنگی جمهوری اسلامی ایران با مهدی نیک خواه قمی رایزن فرهنگی کشورمان در آتن دیدار و گفت و گو کرد. وی در این دیدار نگاه تحلیلی خود را از وضعیت مسلمانان شمال یونان مطرح کرد که در…
-
پژوهشی در حوزه اسلام شناسی در اسپانیا
از ماه سپتامبر سال جاری کتاب «رمزگشایی از اسلام» نوشته کارلوس پاز وارد بازار کتاب اسپانیا شده و توزیع آن در کتابفروشی های سراسر این کشور آغاز می شود.
-
مبارزه با تروریست های اسلامی در اتریش
اتریش اقداماتی اشتباهی را بر علیه دشمن نابکار انجام می دهد.
-
ما آماج حملات مرعوب کننده هستیم
امام بزرگترین جامعه اسلامی در شهر گراتس ایالت اشتایرمارک اتریش، نگران امنیت جامعه مسلمان این شهر است
-
آموزش اخلاق برای همه
از پاییز امسال؛ کلاس های درس اخلاق به طور منظم اجرا می شوند.
-
اسلام سیاسی یا سیاست اسلامی شده؟
ما می خواهیم نشان دهیم که سیاستمداران، هر مشکل اجتماعی را با مسلمانان اتریش پیوند می دهند.
-
تعاملات و گفتمان بینادینی اسلام و مسیحیت کاتولیک و ضرورت آن
تعاملات و گفتمان بینادینی اسلام و مسیحیت کاتولیک، و ضرورت آن، از چشم اندازها، و رویکردهای مختلف جامعه شناختی؛ مردم شناختی؛ کلامی؛ و... قابل واکاوی است؛ که بداهتاً از حوزه فعالیت تخصصی و افق چشم انداز رایزنی فرهنگی ج.ا.ایران در شهر رم؛ محل استقرار واتیکان؛ مقر مقدس کاتولیک های جهان و پاپ متفاوت…
-
حواشی سفر پاپ "فرانسیس" به عراق
۱۵ اسفندماه ۱۳۹۹ پاپ "فرانسیس" به همراه هیأتی از فرودگاه "فیومیچینو" شهر رم به مقصد بغداد پرواز نمود؛ و در میان تدابیر امنیتی که نظامیان عراق و نیروهای ائتلاف "ناتو" اندیشیده بودند؛ سی و دومین سفر بین المللی خود را آغاز نمود؛ و در فرودگاه بین المللی بغداد مورد استقبال رسمی قرار گرفت.
-
انتشار عمومی نقشه پراکندگی اسلام در اتریش
وزارت ادغام اتریش نقشه ی اسلام در این کشور را ترسیم و به صورت آنلاین در یک وب سایت عرضه شده است
-
دیدگاه کاردینال شون برون در باره نقشه اسلام در اتریش
مصاحبه کاردینال شون برون و اسقف اعظم وین، به حوادث پیرامون نقشه مراکز مسلمانان و جوامع دینی آنها در اتریش مرتبط است که طی هفته های اخیر توسط دفتر اسناد اسلام سیاسی دولت در اینترنت منتشر شد.
-
تیراندازی به دو زن مسلمان در وین
بر اساس گزارش ارسالی به پلیس؛ در تاریخ ۲۵ می، به سوی دو زن مسلمان در وین شلیک شده است.
-
مراکز اسلامی شیعیان در فرانسه
شروع فعالیت شیعیان در فرانسه مربوط به اوایل پیروزی انقلاب اسلامی در ایران می باشد. در سال ۱۳۵۸ عده ایی از دانشجویان پرشور، مسلمان و انقلابی ایرانی با تجمع در محل رایزنی فرهنگی سابق ایران در پاریس، شماره ۶ خیابان ژان بار (Jean Bart)، اولین مرکز تجمع شیعیان را با نام «کانون اسلامی» یا همان «انجمن…
-
صدور حکم بی سابقه درباره مشارکت زنان در امور کلیسا
پاپ فرانسیس با صدور حکمی، ضمن تمجید از "مشارکت و نقش ارزنده" زنان در کلیسای کاتولیک، به ایشان اجازه داد؛ زین پس در قالب قرائت کلام خدا، و مساعدت به کشیش در اجرای مراسم عشای ربانی، به طور رسمی نیز، در اجرای آیین های کلیسایی مشارکت نمایند.
-
بنیادگرایی جمعیت شیعی ایتالیا
پایگاه اینترنتی (European eye on Radicalization) در تاریخ ۲۳ آبان ماه ۱۳۹۹ مقاله ای با عنوان "بنیادگرایی جمعیت شیعی ایتالیا: تهدیدی که باید مرتفع گردد" به قلم Matteo Pugliese را در نشانی https://eeradicalization.com/the-radicalization-of-the-shia- منتشر نموده لست.
-
محمد بالاترین اسم مردان در اتریش و نگاه منفی به آن
سال گذشته ۱۱۱ نوزاد در شهر وین به دنیا آمدند که محمد نامیده شدندو حزب راستگرای آزادی از این بابت ابراز نگرانی کرده است.
-
مصاحبه استاندارد با پروفسور رازیکا عدنانی فیلسوف فرانسوی در مورد اسلام
پروفسور رازیکا عدنانی فیلسوف فرانسوی: "اسلام باید سیاست و دین را از هم جدا کند"
-
کاهش بردباری اتریشی ها در قبال برخی از ادیان و پیروان آنان
روزنامه دراشتاندارد در قالب مقاله ای، نتایج تحقیقی را منتشر کرده که بیان کننده ی کاهش بردباری اتریشی ها در قبال برخی از ادیان و پیروان آنان در سال های اخیر است.
-
از هرچهار اتریشی؛ تنها یک نفر یگانه پرست می باشد.
در اتریش، جمعیت دین دار در میان مردان و زنانی که خود را مذهبی می دانند به ترتیب ۹ و ۱۳ درصد می باشد.
-
دوره آموزشی «تسکین روحی برای مسلمانان»
مرکز مطالعات تکمیلی دانشگاه وین، سومین و آخرین دوره آموزشی «تسکین روحی برای مسلمانان» را در اکتبر۲۰۲۱ برگزار خواهد کرد.
-
درخواست برخورد با تخلف اسلام گرایان
آنگلا وینتسینگ عضو کمیسیون اروپایی پارلمان اروپا از اتریش، درخواست دارد تا با تخلف اسلامگرایان در فروش کتاب جنجالی به نام «ایلمیحال» برخورد کنند
-
«آتیب» قدرتمند ترین مرکز اسلامی در اتریش
اتحادیه ی ترکی- اسلامی برای همکاری های فرهنگی و اجتماعی در اتریش؛ معروف به ATIB؛ بزرگترین اتحادیه مساجد در اتریش می باشد.
-
«قمر» نشریه جدید مسلمانان اتریش
طی ماه های گذشته مجله ای با عنوان قمر در اتریش منتشر گردیده که هدف خود را پوشش موضوعات مربوط به جامعه ی مسلمانان اعلام نموده و فعلا دو شماره از آن منتشر گردیده است. گزارش پیش رو ترجمه ی مطالبی است که در معرفی این مجله در سایت دویچلند فونک کولتور منتشر گردیده است.
-
قوانین اجرایی کشور اتریش در مورد آموزش اعتقادات دینی به دانش آموزان
دراتریش؛ دولت موظف است تا خدمات آموزش دینی را به کلیه ی دانش آموزانی که به یک کلیسا یا جامعه ی دینی شناخته شده در قانون تعلق دارند؛ ارائه نمایند.
-
اتریش قصد دارد تا «اسلام سیاسی» را جرم کیفری معرفی کند
صدر اعظم اتریش اعلم کرد که اتریش قصد دارد تا «اسلام سیاسی» را جرم کیفری معرفی کند تا بتوان به لحاظ قانونی، علیه ایده های افراطی اقدامی انجام داد.
-
تحلیلی بر«قانون اسلام» در اتریش
قانون اسلام در اتریش پاسخی بود به مسئله ی هم زیستی مسلمانان مهاجر از بوسنی و هرزگوین در پادشاهی هابسبورگ ها؛ و به سبب آن مسلمانان در اتریش نیز توانستند دارای حقوق مدنی و جزایی مربوط به خود شوند.
-
مخالفت سر سخت جامعه مسلمانان اتریش با نظریه فرگشت
ریاست وقت مرکز اسلامی وین، ابراهیم اولگون نظریه ی فرگشت را دروغ و باطل می داند، و علم امروز را به خصوص در زمینه ی زیست شناسی ابزار دست قدرت ها می داند.
-
کلیسا گرفتار در میان تضاد ارزش ها
مروزه در موضوع دین؛ به عنوان یک مقوله ی ارزشی، تناقض جدی وجود دارد: در حالی که نرخ دینداری به طور مداوم در سراسر اروپا در حال کاهش است، دین در گفتمان های سیاسی، بسیار مورد توجه قرار گرفته است.