دین
-
یادگاری از پیامبر اسلام
"ساکال شریف" که اصطلاحا به بخشی از ریش منسوب به پیامبر اسلام اطلاق می شود، در موزه اشیاء مقدس در مسجد سلطان علاءالدین استانبول، نگهداری می شود، این موزه در طول دو سال گذشته که به دلیل شیوع بیماری همه گیر کرونا برای بازدید عموم بسته شده بود، با فروکش کردن نسبی کرونا، شب گذشته و به مناسبت شب…
-
درخواست از دولت آمریکا برای اعمال تحریم علیه مقامات ترکمنستانی به دلیل نقض حق آزادی مذهبی
کمیسیون آزادی مذهبی بینالمللی آمریکا (USCIRF) گزارش سالانه خود را در مورد وضعیت احترام به حقوق شهروندان برای آزادی مذهب در کشورهای مختلف جهان در سال ۲۰۲۱ تهیه کرده و توصیههایی را به دولت آمریکا ارائه کرده است.
-
همزمانی روزهداری مسلمانان و مسیحیان مومن در آلمان
امسال مسلمانان در حالی ماه مبارک رمضان را برگزار میکنند که مسیحیان مؤمن در آلمان نیز در گیرودار روزه قبل از عید پاک هستند. در دو سال گذشته، مراسمهای مذهبی به دلیل شیوع شدید کرونا در آلمان به شکلی محدود برگزار میشد، این در حالی است که امسال به دلیل بهبود شرایط، محدودیتهای کمتری برای پیروان…
-
عید پاک مسیحیان ارتدکس یونان و آداب روزه داری
امسال مراسم عید پاک مسیحیان ارتدکس یونان روز یکشنبه مورخ 24 ماه آوریل 2022 ( برابر با 4 اردیبهشت 1401 شمسی) برگزار می شود. آغاز دوران روزه داری در یونان و برای مسیحیان ارتدکس یونان که برای مدت 40 روز به طول می انجامد، توسط شورای عالی کشیشان، به رهبری " ایرونیموس دوم" اسقف اعظم این کشور تعیین…
-
به مناسبت روز جهانی برادری انسانی صورت گرفت؛
برگزاری نشست هماندیشی اعضای شورای عالی مسلمانان و کنفرانس اسقفهای آلمان
اعضای کنفرانس اسقفهای آلمان و شورای عالی مسلمانان این کشور در نشستی بر لزوم گفتوگوهای بیندینی تاکید کردند. در این نشست که به مناسبت روز جهانی “برادری انسان” برگزار شد، اعضای دو گروه درباره چشمانداز همکاری با یکدیگر به گفتوگو پرداختند.
-
به میزبانی دانشگاه بن صورت گرفت؛
صدمین سالگرد آنهماری شیمل
دانشگاه بن آلمان چندی پیش میزبان بزرگداشت صدمین سالگرد آنهماری شیمل، محقق مطالعات اسلامی بود. در این مراسم، آنه ماری شیمل به عنوان مهمترین محقق غیرمسلمان حوزه اسلامی در آلمان معرفی شد. همچنین مسئولان مرکز بینالمللی الهیات تطبیقی و مسائل اجتماعی دانشگاه بن اعلام کردند که از سال آینده، کمک…
-
شورای اسلامی آلمان؛ پل ارتباطی میان دولت فدرال و انجمنهای اسلامی
براساس آخرین برآوردهای صورت گرفته در آلمان، بیش از ۵ میلیون مسلمان در این کشور زندگی میکنند که ۶.۴ تا ۶.۷ درصد مجموع جمعیت این کشور را تشکیل میدهند. علاوه بر این، در چند دهه اخیر، سازمانهای اسلامی و مساجد زیادی نیز در کشور ژرمنها شکل گرفته است. شورای اسلامی آلمان از جمله سازمانهای مهم…
-
افزایش تقاضا برای درس تعلیمات اسلامی در مدارس بایرن
درس تعلیمات اسلامی از سال تحصیلی جاری در ۴۰۵ مدرسه در ایالت بایرن ارائه میشود. به گفته مسئولان مدارس این ایالت، درخواست برای حضور در کلاسهای تعلیمات اسلامی در بایرن به طرز قابل توجهی، افزایش یافته است.
-
توسط موسسه الهیات اسلامی اسنابروک صورت گرفت؛
برگزاری نمایشگاه نسخههای تاریخی قرآن کریم به زبان آلمانی
موسسه الهیات اسلامی اسنابروک به تازگی میزبان نمایشگاهی از نسخههای تاریخی و ارزشمند قرآن کریم به زبان آلمانی شده است. در این نمایشگاه که تا پایان ژوئن ادامه دارد، نسخههایی از قرآن کریم که قدمت آنها به قرن شانزدهم میرسد، به نمایش عمومی گذاشته شدهاند.
-
تبریک رئیس جمهوری ترکمنستان به مناسبت فرا رسیدن شب قدر
سردار بردی محمدوف، رئیس جمهوری ترکمنستان در پیامی فرا رسیدن شب قدر را به مسلمانان این کشور تبریک گفت.
-
باقر عزت بگوویچ:
تا زمانی که مساجد ما پر از جوانان است، من نگران این کشور نیستم.
باقر عزت بگوویچ، رهبر حزب اقدام دموکراتیک (SDA) و فرزند علی عزت بگوویچ رئیس جمهور فقید بوسنی که در ویژه برنامه تلویزیونی «سبک زندگی در اسلام» تلویزیون حیات شرکت کرده بود گفت: «ما مؤمن هستیم و ایمان، ما را نجات داده است. و تا زمانی که مساجد ما پر از جوانان است و تا زمانی که صدها هزار نفر داوطلبانه…
-
برگزاری پرشور مراسم ماه مبارک رمضان در آلمان پس از دو سال انتظار
امسال، سازمانهای اسلامی آلمان مراسم افطار ماه مبارک رمضان را با حضور پرشمار مسلمانان و همچنین غیرمسلمانان برگزار کردند. این در حالی است که در دو سال گذشته به دلیل شیوع کرونا، حضور در مساجد و برگزاری مراسم افطار به صورت دستجمعی ممنوع شده بود.
-
میان برج ناقوس و مناره
میان برج ناقوس و مناره اثر جدید روشناشمیت
مهاجران در تنوع مذهبی و فرهنگی جامعه آلمان نقش بسیار مهمی داشتهاند. این در حالی است که در مناظرههای سیاسی آلمان، مهاجرت به عنوان یک معضل درنظر گرفته و حتی تکثر و تنوع نیز بیاهمیت جلوه داده میشود.
-
برنامه های فرهنگی ماه رمضان ۲۰۲۲ در اسپانیا
با آغاز ماه مبارک رمضان در کشور اسپانیا، خبر آغاز این ماه و روزهایی که در آن مسلمانان این کشور با جمعیتی حدود ۲.۲ میلیون نفر، یک ماه را روزه می گیرند در مطبوعات و رسانه های این کشور به شکل گسترده ای بازتاب یافت.
-
"انتخاب اولین کشیش زن در تاریخ سوریه "
خانم "ماتیلد میخائیل صباغ"، اولین زن سوری است که در تاریخ کلیسای سوریه به عنوان کشیش منصوب می گردد. محل فعالیت او در استان حسکه ( شمال شرقی سوریه) و به عنوان کشیش کلیسای پروتستان انجیلی این استان معرفی شده است.
-
مراسم مشترک سه دین اسلام، مسیحیت و یهود در ماه رمضان
روز ۵ آوریل برابر با ۱۶ فروردین و در سومین روز از آغاز ماه مبارک رمضان، نمایندگان ادیان ابراهیمی شامل اسلام، یهود و مسیحیت کاتلویک و پروتستان در همایشی بینادینی در مادرید گرد هم آمدند.
-
رئیسجمهور دولت فدرال در پیامی به مناسبت عید فطر بیان کرد:
عید فطر و همزیستی در جامعه آلمان
فرانک والتر اشتاین مایر، رئیسجمهور دولت فدرال آلمان در پیامی ضمن تبریک به مناسبت عید سعید فطر، این مراسم را بخشی از همزیستی در کشورش توصیف کرد. او در پیام تبریک خود به مناسبت ماه مبارک رمضان نوشت:« عید فطر باعث وحدت در میان مسلمانان میشود و در عینحال، مسلمانان را با پیروان سایر ادیان و حتی…
-
به همت دانشگاه توبینگن صورت میگیرد:
برگزاری کنفرانس با موضوع “ارتباط میان قرآن و مسیحیت سریانی”
دانشگاه توبینگن آلمان میزبان کنفرانس سه روزه با موضوع “ ارتباط میان قرآن و مسیحیت سریانی” خواهد بود. این کنفرانس پنجم تا هفتم ماه دسامبر سال جاری در دانشگاه توبینگن برگزار میشود.
-
طلبه آلمانیزبان در ایران؛
سبک زندگی شیعیان میتواند بسیاری از غیرمسلمانان را به خود جلب کند
کانال یوتیوب “ قلب معنویت”، تصاویری از حالوهوای معنوی ایران را به زبان آلمانی برای علاقمندان نمایش میدهد. این کانال یوتیوب متعلق به طلبهای به نام ساشا عبدالکریم الصادق است که از مادری آلمانی و پدری فلسطینی متولد شده و در حالحاضر در دانشگاه بینالمللی جامعة المصطفی (ص) در قم مشغول به تحصیل…
-
اندیشمند مشهور دینی پاکستان از توطئه جدید غرب در کشورهای اسلامی خبر داد
پروفسور احمد رفیق اختراز اندیشمندان و پزوهشگران دینی پاکستان نسبت به طرح جدید غرب در ایجاد شک و تردید در احادیث نبوی هشدار داد.
-
علمای اهل سنت پاکستان: مراکز مذهبی قادیانیان شناسایی شود
علمای اهل سنت پاکستان خواستار شناسایی و علامت گذاری مراکز مذهبی فرقه انحرافی قادیانیان در سراسر پاکستان شدند.
-
اصلاح سند ازدواج در ایالت پنجاب با اضافه شدن بند سوگند به خاتمیت پیامبر اکرم(ص)
کابینه دولت محلی ایالت پنجاب با اضافه کردن بندی، قانون ضرورت سوگند بر خاتمیت پیامبر (ص) از سوی عروس و داماد در هنگام جاری شدن خطبه عقد را تصویب کرد.
-
آغاز فعالیت مرکز ملی رحمت اللعالمین
مرکز ملی رحمت للعالمین در مراسمی با حضور عمران خان نخست وزیر پاکستان فعالیت خود را آغاز کرد.
-
برگزاری هم اندیشی بین المللی مدارس امام خطیب و آموزش دینی در ترکیه
هم اندیشی بین المللی مدارس امام خطیب و آموزش دینی در ترکیه در هفتادمین سال فعالیت این مدارس با حضور رجب طیب اردوغان رئیس جمهور ترکیه در استانبول برگزار شد. در مراسم افتتاحیه این هم اندیشی پروفسور دکتر علی ارباش رئیس سازمان امور دیانت ترکیه نیز سخنرانی کرد.
-
رئیس سازمان امور دیانت ترکیه از شهر شوشا آذربایجان بازدید کرد
رئیس سازمان امور دیانت ترکیه که برای یک سری دیدارها به آذربایجان رفته است، در اولین ایستگاه سفر خود از شهر شوشا که سال گذشته از اشغال ارمنستان آزاد شد بازدید کرد. وی در این سفر از دو مسجد معروف شهر شوشا دیدن کرد.
-
نقش آفرینی افراطیون راستگرا در اروپا
ماجرای هتک حرمت به قرآن کریم در سوئد
با رشد افراط گرایی راست در اروپا و ترویج نگرشهای مخالف با مهاجران مسلمان در سالهای اخیر، جریانهای رادیکال و اسلام ستیز در صدد بهره برداری از این شرایط برای تقویت موقعیت خود برآمده اند. راسموس پالودان یکی از چهره های این جریان در دانمارک و سوئد است که با تمسک به رفتارهای موهن در پی کسب رای افراطیون…
-
مطالعات اسلامی در چین
دین اسلام یکی از ادیان الهی بزرگ جهان و یکی از سه دین مهم و تاثیرگذار در سرزمین پهناور چین است. برپایۀ اسناد تاریخی موجود، دین اسلام در دوران حکومت سلسله تانگ در سال ۶۵۱ میلادی به این سرزمین وارد شد. با این که از زمان ورود آئین محمدی به این سرزمین بیش از سیزده قرن می گذرد و مسلمانان در برخی…
-
عید پاک مسیحیان ارتدکس یونان
عید پاک مسیحیان ارتدکس یونان
-
مدرسه تاریخی ایاصوفیه به زودی بازگشایی می شود
به نوشته رسانه های ترکیه مدرسه تاریخی ایاصوفیه به شکل اولیه خود بازسازی شده و قرار است طی مراسمی با حضور رئیس جمهور اردوغان در روز جمعه ۱۵ آوریل ۲۰۲۲ به بهره برداری برسد.
-
نماینده عالی جامعه بینالمللی در بوسنی و هرزگوین
اسلام در بوسنی و هرزگوین به طور سنتی به وضوح به سمت اروپا گرایش دارد
بنیادگرایان اسلامی در بوسنی و هرزگوین نفوذی ندارند.