• شخصیت های مسلمان شبه قاره: نواب محسن‌الملک

    شخصیت های مسلمان شبه قاره: نواب محسن‌الملک

    محسن‌الملک همچنین در ترویج زبان اردو و حفظ هویت فرهنگی مسلمانان هند نقشی مهم داشت. او معتقد بود که زبان اردو نه تنها زبان فرهنگ و ادبیات مسلمانان هند است، بلکه به عنوان ابزاری برای تقویت هویت ملی آنان نیز اهمیت دارد.

  • شخصیت های مسلمان شبه قاره: نواب محمد اسماعیل خان

    شخصیت های مسلمان شبه قاره: نواب محمد اسماعیل خان

    نواب محمد اسماعیل خان یکی از چهره‌های برجسته و تأثیرگذار تاریخ معاصر هند و پاکستان است که به خاطر فعالیت‌های سیاسی، اجتماعی و فرهنگی‌اش شناخته می‌شود. او به عنوان یک سیاستمدار و فعال اجتماعی، نقشی کلیدی در جنبش استقلال و توسعه جامعه مسلمانان ایفا کرد و به خاطر خدماتش در زمینه‌های مختلف، مورد…

  • معرفی دکتر رمضان بامری

    معرفی دکتر رمضان بامری

    دکتر رمضان بامری فرزند لال بخش -. تاریخ تولد:2 دسامبر 1966 - مدرک تحصیلی: دکتری PHD رشته زبان و ادبیانت فارسی از دانشگاه کراچی

  • اسطوره های موسیقی در پاکستان

    اسطوره های موسیقی در پاکستان

    کراچی :موسیقی بخشی جدایی ناپذیر از فرهنگ و هویت پاکستان است. این قدرت را دارد که مردم را متحد کند، بیان هنری را ترویج کند، به اقتصاد کمک کند، و فرهنگ و میراث پاکستان را در جهان به نمایش بگذارد. بنابراین، برای پاکستانی‌ها ضروری است که اهمیت موسیقی را در زندگی خود بدانند و به حمایت و ترویج سنت‌های…

  • مشتاق احمد یوسفی شاعر فقید و طنز پرداز پاکستان

    مشتاق احمد یوسفی شاعر فقید و طنز پرداز پاکستان

    کراچی : نام یوسفی می آید لبخند و خنده روی لب ها شناور است. یوسفی یکی از افرادی است که محبوب ترین و بهترین طنز را به زبان اردو نوشته است.

  • معرفی شاعر مرثیه سرای پاکستان آقای دکترسید هلال نقوی

    معرفی شاعر مرثیه سرای پاکستان آقای دکترسید هلال نقوی

    کراچی: وی شعرگویی را از سال 67 با سرودن غزل شروع کرد. بعد از آن  روی شعر آزاد تمرکز کرد. با این حال، او را دردرجه اول می توان به عنوان شاعر سرشناس شعر نو معرفی کرد. او بیش از همه به خاطر سبک جدید خود در مرثیه گویی(شعر عاشورایی) معروف است.

  • یادی از آقای گل حسن کلمتی

    یادی از آقای گل حسن کلمتی

    کراچی: آقای گل حسن کلمتی محقق، مورخ، فعال اجتماعی و حقوق بشر و نویسنده بود . در سال 1979، ایران به مرکز جنبش سراسری علیه رژیم دیکتاتوری رضا شاه پهلوی تبدیل شده بود و راهپیمایی‌هایی نیز در دانشگاه کراچی برگزار می شد. زمانی که دانشجویان تبعیدی ایران، دانشجویان فلسطین و سایر کشورهای عربی همراه…

  • پروفسور زاهد علی زادهی

    پروفسور زاهد علی زادهی

    کراچی: پروفسور زاهد علی زادهی رئیس دانشکده معارف اسلامی در دانشگاه کراچی، مسلط بر زبان های اردو، انگلیسی، فارسی، عربی است.

  • "هنرمند زندانی" زندان گوانتانامو و آثار هنری او

    "هنرمند زندانی" زندان گوانتانامو و آثار هنری او

    "ماه فراموش شده: آزادی هنر از خلیج گوانتانامو" که توسط ناتاشا مالک ارائه شده است، یک اثر هنری است که بر 21 سال زندانی شدن احمد ربانی که یک راننده تاکسی اهل کراچی بود تمرکز دارد. احمد ربانی به اتهامات دروغین تروریست بودن وابسته به یکی از سازمان های مسئول حملات 11 سپتامبر به ایالات متحده در زندان…

  • پنج پاکستانی به فهرست فوربس '30 زیر 30 آسیا' راه یافتند

    پنج پاکستانی به فهرست فوربس '30 زیر 30 آسیا' راه یافتند

    مانند سال گذشته، امسال نیز 5 پاکستانی با استعداد به فهرست مجله تجاری معروف آمریکایی فوربس در فهرست 30 زیر 30 سال آسیا راه یافتند. بر اساس گزارش مجله فوربس، 20 کشور و منطقه در منطقه آسیا و اقیانوسیه در لیست 2023 افراد با استعداد زیر 30 سال حضور دارند.